Follow us

Ο Γρηγόρης Μόργκαν φωτογραφίζει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη λίγες ημέρες πριν τον γάμο τους

Η ρομαντική φωτογραφία της Ευριδίκης Βαλαβάνη που δημοσίευσε ο σύντροφος της

MissBloom TEAM
Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Γρηγόρης Μόργκαν NDP

Στην Κρήτη βρίσκονται τον τελευταίο καιρό η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν, οι οποίοι, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ισίδωρου Φίκαρη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Summer’s Cool, πρόκειται να παντρευτούν στις 31/8.

Την Παρασκευή 23/8 η εκπομπή Summer's Cool δημοσίευσε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες. Ο Ισίδωρος Φίκαρης είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ: "Το γαμήλιο πάρτι, που θα γίνει, το γνωρίζουμε εδώ και 15 μέρες. Εγώ το είχα πει λίγο απ' έξω απ' έξω, γιατί η θέση μου είναι δύσκολη, καθώς είμαστε φίλοι με την Ευρυδίκη. Απ' ό,τι καταλαβαίνω ο γάμος θα γίνει, γιατί υπάρχει και μια μικρή δυσαρέσκεια με τις διαρροές. Το γαμήλιο πάρτι θα γίνει την επόμενη μέρα, την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου, σε γνωστό beach bar στα Φαλάσαρνα, όπου είχε γίνει και το γαμήλιο πάρτι της Κόνι Μεταξά...".

Το ζευγάρι, περνάει χαλαρές στιγμές στη Κρήτη πριν από τον γάμο τους και το απόγευμα της Παρασκευής ο Γρηγόρης Μόργκαν φωτογράφισε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη με φόντο το ηλιοβασίλεμα δημοσιεύοντας τη σχετική εικόνα στα social media.

Δες την ανάρτηση του:


Ο Γρηγόρης Μόργκαν φωτογραφίζει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη λίγες ημέρες πριν τον γάμο τους

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ