Βασίλισσα Letizia & Βασιλιάς Felipe | Γιοτ, ελληνικές παραλίες και αξιοθέατα στην Ισπανία ανέβασαν το κόστος των διακοπών τους

Με ποιο βασιλικό ζευγάρι φέρεται να ταξίδεψε στην Ελλάδα η βασίλισσα Letizia.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

H ισπανική βασιλική οικογένεια βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Από τα επίσημα ταξίδια που έκαναν μέχρι τις δραστηριότητες που περιλάμβανε το πρόγραμμά τους μιας και οι φετινές διακοπές τους ήταν πέρα από τα συνηθισμένα. Ο βασιλιάς Feliipe και η βασίλισσα Letizia βρέθηκαν την περίοδο που παραδοσιακά παραθερίζουν στη Μαγιόρκα στη Γαλλία. Το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας στήριξε τους αθλητές της ισπανικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τα ταξίδια στο Παρίσι αναδιαμόρφωσαν το πρόγραμμα των διακοπών και περιόρισαν και τον χρόνο που είχαν για να περάσουν μαζί. Το καλοκαιρινό τους καταφύγιο, το παλάτι Marivent, υποδέχτηκε την οικογένεια για λίγο. Στη συνέχεια ο βασιλιάς Felipe ταξίδεψε στη Δομινικανή Δημοκρατία για την ορκωμοσία του νέου της προέδρου και η σύζυγός του με τις δύο κόρες τους, πριγκίπισσα Leonor και Infanta Sofia πρόσθεσαν στους προορισμούς τους την Ελλάδα. Στη συνέχεια ο μονάρχης συνάτησε την οικογένειά του ενώ μαζί τους φέρεται να ταξίδεψε και η επίτιμη βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας.

Διάβασε τη συνέχεια στο madamefigaro.gr