Follow us

Η Kate Middleton στη Σκωτία σε οικογενειακές διακοπές - Η γυναίκα που δεν φεύγει ποτέ από κοντά της

MissBloom TEAM
Kate Middleton Splash News / Ideal Image

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας μαζί με τα παιδιά τους θα περάσουν το καθιερωμένο καλοκαιρινό διάλειμμα στο Balmoral στη Σκωτία μαζί με το βασιλιά Κάρολο. Μαζί με τον πρίγκιπα George, 11 ετών, την πριγκίπισσα Charlotte, 9 ετών και τον 6χρονο πρίγκιπα Louis θα περάσουν οικογενειακό χρόνο και την ηρεμία που τους προσφέρει η βασιλική κατοικία της Σκωτίας. Από το πλευρό του πριγκιπικού ζευγαριού δεν θα λείπει ούτε αυτή η φορά η νταντά των παιδιών Maria Borrallo.

Η Kate Middleton στη Σκωτία σε οικογενειακές διακοπές - Η γυναίκα που δεν φεύγει ποτέ από κοντά της

Η ισπανικής καταγωγής Maria είναι απόφοιτη της σχολής Norland στο Bath της Αγγλίας, που όσοι αποφοιτούν από εκεί θεωρούνται οι κορυφαίοι στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Η Maria εργάζεται για το πριγκιπικό ζεύγος απόκ το 2014 από όταν ο πρίγκιπας George ήταν μόλις 8 μηνών.

Oι φίλοι της Maria έχουν δηλώσει στο βρετανικό Hello! "Έχει εργαστεί στο παρελθόν για οικογένειες υψηλής κοινωνίας όπως συνηθίζουμε να λέμε. Από εκεί έμαθαν για εκείνη ο William και η Kate και την προσέλαβαν. Δεν είναι παντρεμένη και δεν έχει σύντροφο στη ζωή της ώστε να είναι αφοσιωμένη στην οικογένεια για την οποία εργάζεται".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ