Follow us

Έλενα Τοπαλίδου | Με εξώπλατη vintage δημιουργία στο φεστιβάλ του Σαράγεβο

H εντυπωσιακή red carpet εμφάνιση της ηθοποιού

MissBloom TEAM
Έλενα Τοπαλίδου - Νίκος Κουρής NDP

Η Έλενα Τοπαλίδου που πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του σκηνοθέτη Γιώργου Ζώη με τίτλο "Arcadia" ταξίδεψε στο Σαράγιεβο μαζί με τον σκηνοθέτη και τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Η ηθοποιός μαζί με τον Έλληνα σκηνοθέτη εμφανίστηκαν στο Φεστιβάλ του Σαράγιεβο και φωτογραφίες από την εμφάνισή τους εκεί, ανάρτησε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Για την περίσταση, η Έλενα Τοπαλίδου επέλεξε να φορέσει μία pink nude μάξι vintage δημιουργία με σιθρού μανίκια και εντυπωσιακό άνοιγμα στην πλάτη. Κράτησε μία μωβ τσάντα και ολοκλήρωσε την ενδιαφέρουσα στιλιστική της πρόταση με μεταλλιζέ γόβες και ένα ζευγάρι κόκκινα γυαλιά.

Έλενα Τοπαλίδου | Με εξώπλατη vintage δημιουργία στο φεστιβάλ του Σαράγεβο

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της ταινίας βρίσκουμε για πρώτη φορά μαζί τους Βαγγέλη Μουρίκη και Αγγελική Παπούλια, τον Νικόλα Παπαγιάννη, και τον Βαγγέλη Ευαγγελινό.

Ένα θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα αναστατώνει τη χειμωνιάτικη ραστώνη του τουριστικού θερέτρου. Ο Γιάννης κι η Κατερίνα καταφτάνουν σοκαρισμένοι για να αναγνωρίσουν το θύμα στο τοπικό νοσοκομείο. Μαζί αλλά και χωριστά, θα προσπαθήσουν να συνδέσουν κομμάτια του παζλ της ζωής που χάθηκε, ερχόμενοι αντιμέτωποι με μια σειρά από αναπάντεχες αποκαλύψεις. Και δεν είναι οι μόνοι. Στο απόκοσμο παραθαλάσσιο μπαρ της περιοχής, το Αρκάντια, η Κατερίνα θα συναντήσει μια αλλόκοτη συντροφιά από απροσδόκητους συνοδοιπόρους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ