Follow us

Ανανεωμένος και σε πολύ καλή διάθεση δίπλα στην πρώην σύζυγό του ο Μπεν Άφλεκ - Οι πρώτες φωτογραφίες μετά την αίτηση διαζυγίου

Επιβεβαιώθηκε αυτό που υποψιαζόμασταν το προηγούμενο διάστημα.

Ben Affleck & Jlo Splash News/Ideal Image

Τα ονόματά της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ απασχολούν για ακόμα μία φορά τα διεθνή Μέσα καθώς επιβεβαιώθηκε αυτό που υποψιαζόμασταν το προηγούμενο διάστημα. Το ζευγάρι που αποφάσισε έπειτα από μία 20ετία να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του και επισφράγισε τον έρωτά του, όχι με έναν αλλά με τρεις γάμους, χωρίζει. Η Λατίνα σταρ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, δύο χρόνια μετά το γάμο τους. Συγκεκριμένα στις 20 Αυγούστου, όπου θα γιόρταζαν τη 2η επέτειο του γάμου τους.

Ανανεωμένος και σε πολύ καλή διάθεση δίπλα στην πρώην σύζυγό του ο Μπεν Άφλεκ - Οι πρώτες φωτογραφίες μετά την αίτηση διαζυγίου

Δυστυχώς οι ελπίδες τους ότι αυτή τη φορά θα τα κατάφερναν ματαιώθηκαν και η εξέλιξη αυτή δυσαρέστησε τους φαν των Bennifer. Ωστόσο, ο Μπεν Άφλεκ εμφανίστηκε σε πολύ καλή διάθεση και χαμογελαστός στο πλευρό της πρώην συζύγου του, Τζένιφερ Γκάρνερ και μητέρας των παιδιών του.

Jennifer Garner & Ben Affleck
O Mπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Γκάρνερ την περίοδο που ήταν μαζί

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός και σκηνοθέτης, εθεάθη το πρωί της Τρίτης με την Γκάρνερ, κατά την επιστροφή τους στο Λος Άντζελες, καθώς τις προηγούμενες ημέρες είχαν συνοδεύσει την κόρη τους, Βάιολετ στο κολλέγιο της στο Connecticut. Ο φωτογραφικός φακός της Daily Mail τους απαθανάτισε κατά την αποβίβασή τους από ιδιωτικό τζετ. Μαζί τους ήταν και ο μικρότερος γιος τους, ο 15χρονος Φιν.

Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν στο μαύρο πολυτελές αυτοκίνητό τους και αναχώρησαν από το αεροδρόμιο.

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Άνιστον χώρισαν το 2018 έπειτα από 13 χρόνια έγγαμου βίου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ