Follow us

Μελαχρινή η Εβελίνα Παπούλια - Με μακρύ καρέ και αφέλειες

Αποχωρίζεται τα χαρακτηριστικά κόκκινα μαλλιά της

MissBloom TEAM
Εβελίνα Παπούλια Instagram

Η Εβελίνα Παπούλια πρωταγωνιστεί στη νέα καθημερινή κωμική σειρά της ΕΡΤ "Αρχελάου 5" που θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβρη. Η πιο πολυσύχναστη και νεανική γειτονιά της Αθήνας, στο Παγκράτι ενέπνευσε τους δημιουργούς της νέας σειράς της δημόσιας τηλεόρασης και θα δούμε μεγάλους έρωτες, ισχυρές φιλίες, προδοσίες, ρίξεις, τσακωμούς και πολλές ακόμα απρόσμενες εξελίξεις που θα διαταράξουν τη ζωή πολλών διαφορετικών ανθρώπων που ήρθαν κοντά με αφορμή ένα μπαρ στην αθηναϊκή γειτονιά.

Ένα μπαρ που, παρά το γεγονός ότι θα μπει στο στόχαστρο πολλών, θα συνεχίζει να λειτουργεί αδιάκοπα και να αλλάζει συνεχώς τη ζωή και την καθημερινότητα όλων.

Η Εβελίνα Παπούλια μοιράστηκε εικόνες από τα γυρίσματα της σειράς στην οποία αποχωρίζεται τα κόκκινα χαρακτηριστικά μαλλιά και γίνεται μελαχρινή.

Παίζουν: Γιάννης Στάνκογλου, Εβελίνα Παπούλια, Νατάσσα Εξηνταβελώνη, Χάρης Χιώτης, Άλκηστις Ζιρώ, Γιάννης Καράμπαμπας, Γεράσιμος Γεννατάς, Βάσω Καβαλιεράτου, Γιάννης Διακάκης και ο Δημήτρης Πιατάς

Οι δημιουργοί της σειράς είναι οι Μαργαρίτα Γερογιάννη, Παναγιώτης Μαρκεζίνης και Θάνος Νασόπουλος. Το σενάριο υπογράφουν οι Μαργαρίτα Γερογιάννη, Παναγιώτης Μαρκεζίνης, Θάνος Νασόπουλος, Αντώνης Ανδρής, Άννα Βασιλείου, Άρτεμις Γρύμπλα, Γιώργος Καστέλλης, Ιωάννα Φωτοπούλου και Σελήνη Παπαγεωργίου

Μελαχρινή η Εβελίνα Παπούλια - Με μακρύ καρέ και αφέλειες
ΠΑΠΟΥΛΙΑ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ