Follow us

Η διαφορετική φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη

Το καλοκαίρι η Ελένη Μενεγάκη συνηθίζει να κυκλοφορεί εντελώς αμακιγιάριστη, ξεκουράζοντας το πρόσωπό της, τα μαλλιά της τα αφήνει φυσικά και φορά τα μαγιό, τα παρεό και τα καφτάνια της.

MissBloom TEAM
μενεγακη

Η Ελένη Μενεγάκη στις διακοπές της κατεβάζει εντελώς τους ρυθμούς της, ξεχνά κινητά τηλέφωνα και απολαμβάνει ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά της, τον Μάκη Παντζόπουλο και τα τέσσερα παιδιά της.

Συνηθίζει να κυκλοφορεί εντελώς αμακιγιάριστη, ξεκουράζοντας το πρόσωπό της, τα μαλλιά της τα αφήνει φυσικά και φορά τα μαγιό, τα παρεό και τα καφτάνια της. Στις ελάχιστες φωτογραφίες που ανάρτησε μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής της στο Mega, είναι η καλοκαιρινή Ελένη που γνωρίζουμε. Ωστόσο, στη νέα φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στo Ιnstagram, ποζάρει με πιο φθινοπωρινή διάθεση.

Φορά ένα denim παντελόνι με ένα ριγέ γαλάζιο και λευκό πουκάμισο, ενώ έχει επιμεληθεί και το μακιγιάζ της. Ίσως επέστρεψε στην Αθήνα για λίγες ημέρες και να είχε κάποιες συζητήσεις που να αφορούν τη νέα σελίδα στην τηλεοπτική της καριέρα, μιας και όπως ανακοίνωσε η ίδια στην τελευταία της εκπομπή, η καθημερινή παρουσία της στη μικρή οθόνη, ολοκληρώθηκε για εκείνη. "Όπου και αν είστε να περνάτε καλά", έγραψε στη λεζάντα της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ