Follow us

Γιάννης Παπαμιχαήλ | Στην πλαζ με τη σύζυγό του - Η ανανεωμένη εικόνα του

Συγκεντρώνοντας τα βλέμματα επάνω του από την ημέρα της γέννησής του, ως ο μοναχογιός του δημοφιλέστερου ζευγαριού, δύο μεγάλων σταρ και πρωταγωνιστών του θεάτρου και του κινηματογράφου, στην ενήλικη ζωή του, είναι ιδιαίτερα διακριτικός.

MissBloom TEAM
papamihail

Την ευτυχία φαίνεται να βρήκε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στην προσωπική του ζωή και στο πρόσωπο της Ελένης Κολτζή. Τον περασμένο Ιούνιο, ο γιος της Αλίκης και του Δημήτρη, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του, στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραία, ενώπιον ελάχιστων καλεσμένων.

Συγκεντρώνοντας τα βλέμματα επάνω του από την ημέρα της γέννησής του, ως ο μοναχογιός του δημοφιλέστερου ζευγαριού, δύο μεγάλων σταρ και πρωταγωνιστών του θεάτρου και του κινηματογράφου, στην ενήλικη ζωή του, είναι ιδιαίτερα διακριτικός. Ωστόσο, μοιράστηκε μία σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του πριν λίγες ημέρες από εξόρμησή τους στην παραλία. Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται πιο ήρεμος και χαλαρός από ποτέ και όλα δείχνουν να βαίνουν καλώς στην οικογενειακή ζωή του. Xωρίς αμφιβολία, ο γάμος του τον έχει ανανεώσει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ