Follow us

Μαρία Ηλιάκη | Το χιουμοριστικό βίντεο που δείχνει πώς είναι η καθημερινότητα με σύζυγο γυναικολόγο

Οι διακοπές που ακυρώθηκαν και το αστείο βίντεο με πρωταγωνιστές τη Μαρία Ηλιάκη και τον σύζυγό της.

MissBloom TEAM
Μαρία Ηλιάκη Στέλιος Μανουσάκης

Την καθημερινότητά της ως σύζυγος γυναικολόγου θέλησε να δείξει η Μαρία Ηλιάκη, η οποία ανέβασε το πιο αστείο βίντεο διακωμωδώντας κατά κάποιον τρόπο την κατάσταση - και το γεγονός ότι μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να ακυρωθούν κανονισμένα ταξίδια τους και διακοπές λόγω δουλειάς του Στέλιου Μανουσάκη.

Μαρία Ηλιάκη | Η επίσκεψη με την κόρη της Κατερίνα στο ιατρείο του "μπαμπά"

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί η ίδια και ο Στέλιος Μανουσάκης, με την πρώτη να ετοιμάζεται περιχαρής για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, φτιάχνοντας βαλίτσα. Την ίδια στιγμή και σε άλλο καρέ χτυπάει το τηλέφωνο του γυναικολόγου που βρίσκεται στο γραφείο του, ο οποίος ενημερώνεται ότι μια πελάτισσά του είναι ετοιμόγεννη, κατάσταση που μπορεί πολύ άνετα να συμβεί σε οποιονδήποτε γυναικολόγο, οποτεδήποτε μέσα στη χρονιά.

"Σπάσαν τα νερά; Εντάξει, έρχομαι, έρχομαι", απαντά ο γυναικολόγος που μονολογεί κλείνοντας το τηλέφωνο: "Ποιος την ακούει τώρα;", αναφερόμενος στη Μαρία Ηλιάκη. Αμέσως μετά, της τηλεφωνεί για να της ανακοινώσει τα καθέκαστα, ότι δηλαδή θα πρέπει να αναβάλουν τις διακοπές τους.

Έπειτα, το βίντεο δείχνει την παρουσιάστρια να γεμίζει με νερό μια πλαστική πισίνα, φανερά ξενερωμένη, και να ξαπλώνει μέσα σε αυτή ως υποκατάστατο των κανονικών διακοπών της.

Fyi, η Μαρία Ηλιάκη βρίσκεται εδώ και μέρες με την κόρη της στα Χανιά, όπου περνούν ξέγνοιαστες στιγμές μόνες τους, μέχρι να επιστρέψει ο σύζυγος από τα επαγγελματικά του καθήκοντα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ