Follow us

Νικολέττα Ράλλη | Για ράφτινγκ με την κόρη της στο ποταμό Βοϊδομάτη (video)

Μια ξεχωριστή εμπειρία για μαμά και κόρη στα Ζαγοροχώρια.

MissBloom TEAM
Νικολέττα Ράλλη Instagram

Μια ξεχωριστή εμπειρία έζησε η Νικολέττα Ράλλη μαζί με την κόρη της Σοφία. Η παρουσιάστρια, που θέλησε να κάνει κάτι διαφορετικό μαζί της στις διακοπές τους στα Ζαγοροχώρια και τη μυήσει σε καινούριες δραστηριότητες, αποφάσισε να πάνε για ράφτινγκ στον ποταμό Βοϊδομάτη, όσο κρύα κι αν ήταν τα νερά του.

Instagram vs Reality | Η Νικολέττα Ράλλη προσπαθεί να δοκιμάσει μαγιό μαζί με την κόρη της

Τη σχετική εμπειρία τους, την οποία βρήκε άκρως απολαυστική, δημοσίευσε σε ένα σύντομο βίντεο στο TikTok, λέγοντας τα παρακάτω:

"Σήμερα θα σας ταξιδέψω μέχρι τα πανέμορφα Ζαγοροχώρια και πιο συγκεκριμένα στον ποταμό Βοϊδομάτη, όπου και πήγαμε για να κάνουμε ράφτινγκ. Πραγματικά έχω να πω ότι είναι μία από τις ωραιότερες εμπειρίες της ζωής μου και πάρα πολύ μου άρεσε που το παιδάκι μου ήταν σε ηλικία, έτσι ώστε να μπορέσει να ακολουθήσει και αυτό. Τα νερά ήταν πάρα πολύ παγωμένα και όσον αφορά στη διαδρομή θα μπορούσα να πω ότι δεν ήταν κάτι ιδιαίτερα δύσκολο και φυσικά καθόλου επικίνδυνο. Το τοπίο ήταν μαγικό, διήρκησε περίπου 1,5 ώρα η διαδρομή και εννοείται ότι αμέσως μετά έψαξα να δω που αλλού στην Ελλάδα έχει ράφτινγκ που να απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες".

@nikolettaralli

Rafting στον Βοιδομάτη✌🏻

♬ original sound - Nikoletta Ralli

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ