Follow us

Σοφία Καρβέλα | Κάνει γυμναστική στο σκάφος - Το σέξι κολάν και μπουστάκι στο χρώμα της παπάγιας

Plus, όλες οι φωτογραφίες με τα stylish outfits της σχεδιάστριας στις διακοπές της.

MissBloom TEAM
Σοφία Καρβέλα Instagram

Tour στα ελληνικά νησιά με σκάφος για τη Σοφία Καρβέλα, την οικογένειά της και καλούς φίλους, που έχουν επισκεφτεί πολλούς ελληνικούς προορισμούς τις τελευταίες μέρες καθώς και τις πιο ονειρικές παραλίες.

Η σχεδιάστρια, που δεν σταματά να μοιράζεται στιγμιότυπα με τα παιδιά της, Νέστορα και Νίκο, τη μητέρα της Άννα Βίσση καθώς και στενούς της φίλους, φροντίζει να ενημερώνει συχνά το account της με όλα τα stylish outfits που επιλέγει για τις βόλτες της στα νησιά.

Σοφία Καρβέλα | Το ξεχωριστό μήνυμα για τη γυναικολόγο που τη βοήθησε να φέρει στον κόσμο τους γιους της

Σε ένα από τα στιγμιότυπα στα stories της λέει ότι ετοιμάζεται να επανέλθει στο κανονικό της πρόγραμμα γυμναστικής το οποίο έχει παραμελήσει τελευταία και δεν νιώθει καθόλου ο εαυτός της.

"Έχασα την προπόνησή μου χτες και νιώθω πτώμα όλη μέρα σήμερα. Πίσω στο γνωστό πρόγραμμα γυμναστικής μου, πίσω στον λιγότερο σκοτεινό εαυτό μου", έγραψε με χαμόγελο στο story της.

Στη φωτογραφία φοράει ένα πολύ σέξι εφαρμοστό σύνολο με κολάν και μπουστάκι στο πιο καλοκαιρινό χρώμα, αυτό της παπάγιας, το οποίο για την ίδια συμβολίζει την ευημερία και μια ζωή άριστα εναρμονισμένη με τη φύση, όπως δηλώνει.

Μερικά ακόμη κομψά σύνολα που μάς έδειξε στο προφίλ της είναι ένα λευκό μάξι, πριγκιπικού στιλ φόρεμα που προτίμησε για τη βραδινή της έξοδο, με εφαρμοστό corset-style μπούστο και ανοιχτή φούστα του brand Ronny Kobo. Κι επειδή αγαπά τις αντιθέσεις (κι εμείς επίσης), σε άλλο post μάς έδειξε πώς δημιουργεί υποδειγματικά ένα casual chic στιλ με τζιν σορτς, λευκό tank top και sneakers.

Σοφία Καρβέλα | Κάνει γυμναστική στο σκάφος - Το σέξι κολάν και μπουστάκι στο χρώμα της παπάγιας
καρβέλα
καρβέλα
καρβέλα
καρβέλα
καρβέλα
καρβέλα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ