Follow us

"Χάθηκα τελείως και αυτός είναι ο λόγος" | Ο Σάκης Τανιμανίδης επέστρεψε στο Instagram

Μία ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης.

MissBloom TEAM
Σάκης Τανιμανίδης Instagram

Ο Σάκης Τανιμανίδης απουσίαζε από τους προσωπικούς του λογαριασμούς αρκετές ημέρες με πολλούς από τους διαδικτυακούς του φίλους να ανησυχούν για εκείνον.

Όμως ο επιχειρηματίας και παρουσιαστής βρίσκεται εκτός Ελλάδος, μιας και γυρίζει την ταξιδιωτική εκπομπή που ετοιμάζει με τον Γιώργο Μαυρίδη για τον ΑΝΤ1. Οι δυο τους στο πρώτο τους ταξίδι βρίσκονται στην Ουγκάντα.

Στο βίντεο που δημοσίευσε ο Σάκης Τανιμανίδης εξηγεί τον λόγο της απουσίας του από το Instagram. "Τις τελευταίες εβδομάδες έχω χαθεί τελείως από τα social media και ο λόγος είναι επειδή έχουμε ξεκινήσει τα γυρίσματα για την καινούρια ταξιδιωτική εκπομπή με ένα άλλο παιδί, τον Γιώργο. Η διοργάνωση όλων αυτών ταξιδιών είναι τόσο πολύπλοκη και οι εμπειρίες που ζούμε εδώ είναι τόσες πολλές που δεν μένει χρόνος για τίποτα άλλο. Παρόλα αυτά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μετά από τόσα χρόνια έχουμε τη δυνατότητα να καταγράψουμε μοναδικές εμπειρίες, να τις μετατρέψουμε σε ιστορίες και αυτές τις ιστορίες να σας τις δείξουμε μέσα από την τηλεόραση. Όλα αυτά θα τα δείτε σε λίγους μήνες στον ΑΝΤ1, ξεκινώντας από εδώ από την Ουγκάντα. Keep on traveling" ακούγεται να λέει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ