Follow us

Μαρία Μπεκατώρου | Με ασημί τοπ και μαύρο παντελόνι στη Μύκονο

Μία σπάνια κοινή εμφάνιση με τον σύζυγό της στη Μύκονο έκανε η Μαρία Μπεκατώρου.

MissBloom TEAM
Μαρία Μπεκατώρου @mariampekatwrou

Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Αντώνης Αλεβιζόπουλος είναι αρκετά χρόνια παντρεμένοι και έχουν καταφέρει να κρατούν την προσωπική τους ζωή και τον γάμο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

"Γνωριστήκαμε μέσα από έναν κοινό μας φίλο στην Κεφαλλονιά το καλοκαίρι του 1999. Δεν κάναμε σχέση αμέσως. Μου άρεσε, φορούσε πολύ ωραία παπούτσια. Με φλέρταρε, γίναμε ζευγάρι μετά από μερικό καιρό. Παντρευτήκαμε το 2007. Ένιωθα ότι ήταν ένας άντρας που μπορούσα να στηριχτώ επάνω του. Υπάρχει πολύ βαθύ συναίσθημα, πολύ, ωραίο πράγμα, αληθινό, ειλικρινές. Στα τόσα χρόνια με τα πάνω του και τα κάτω του. Στην ζυγαριά βάζω την αφοσίωση. Είναι σημαντικό ότι εγώ με τον Αντώνη γνωριστήκαμε πριν γίνω γνωστή. Με ακολούθησε στην πορεία μου και όλα τα βήματα της επιτυχίας τα ζήσαμε μαζί. Δεν γνώρισα έναν άνθρωπο στην επιτυχία μου, μπορεί να ήμουν και καχύποπτη. Θα ήταν βασανιστικό αυτό για μένα” είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξη της.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το ζευγάρι σε βόλτα τους στα σοκάκια της Μυκόνου, με την παρουσιάστρια να φοράει ένα μαύρο παντελόνι με ασημί τοπ, ενώ είναι φανερά μαυρισμένη.

Μαρία Μπεκατώρου | Με ασημί τοπ και μαύρο παντελόνι στη Μύκονο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ