Follow us

Αθάνατη Ελληνίδα μάνα | Η Τζένη Μπότση στην παραλία με τα κουβαδάκια

Μία κλασική εικόνα της Ελληνίδας μάνας μοιράστηκε η Τζένη Μπότση

MissBloom TEAM
Τζένη Μπότση Instagram

Τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον σύζυγό της και τη μοναχοκόρη τους έχει ξεκινήσει η Τζένη Μπότση και θέλησε να μοιραστεί μια φωτογραφία ως κλασική Ελληνίδα μάνα.

Στη φωτογραφία που μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός ποζάρει φορτωμένη με όλα τα πράγματα τους. Όπως βλέπουμε κρατάει ένα φουσκωτό κροκόδειλο, τσάντα με τα κουβαδάκια, αλλά και τις προσωπικές της τσάντες.

Αθάνατη Ελληνίδα μάνα | Η Τζένη Μπότση στην παραλία με τα κουβαδάκια

Η ίδια έχει μιλήσει αρκετές φορές για τις στιγμές με την κόρη της, ενώ πρόσφατα αναφέρθηκε και στην κλιμακτήριο. "Τους τελευταίους μήνες έχω μπει στην κλιμακτήριο. Αλλάζω περίοδο στη ζωή μου. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Μεγαλώνω, είναι υπέροχο να μεγαλώνεις, νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη για όλα αυτά τα δώρα που μου έχει δώσει η ζωή και θέλω να σας πω ότι πρέπει πια να σταματήσουμε να ντρεπόμαστε. Καταλήγω να είμαι η μόνη που έχει μπει στην κλιμακτήριο. Δεν έχω ακούσει κανέναν άλλο να λέει ότι, ξέρετε, μπήκα στην κλιμακτήριο. Και οι γυναίκες που μπαίνουν στην κλιμακτήριο αντιμετωπίζουν κάποια θέματα. Εγώ ευτυχώς προς το παρόν τουλάχιστον δεν έχω ούτε φουντώματα πολλά ούτε νεύρα (τα είχα από πριν), το μόνο που έχω είναι τρομακτική κατακράτηση. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει σε αυτό…”είπε πρόσφατα σε ανάρτησή της στο Instagram η Τζένη Μπότση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ