Follow us

Μίλτος Τεντόγλου | Η εντυπωσιακή μελαχρινή σύντροφός του - Οι σπάνιες κοινές τους φωτογραφίες

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ερωτευμένος!

MissBloom TEAM
τεντογλου ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ

Ο Μίλτος Τεντόγλου έφτασε και πάλι στην κορυφή των Ολυμπιακών Αγώνων, κατακτώντας για δεύτερη συνεχόμενη διοργάνωση το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος.

"Έχω ακούσει πολλές φορές τον Εθνικό Ύμνο σε πολλά μέρη του κόσμου, αλλά κάθε φορά είναι διαφορετική. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό και αυτή τη φορά μου άρεσε περισσότερο, γιατί στο Τόκιο δεν υπήρχε κοινό, ενώ τώρα στις κερκίδες ήταν η μητέρα μου και η αδερφή μου", δήλωσε ο Μίλτος Τεντόγλου κατά την απονομή του χρυσού μεταλλίου.

Ο Ολυμπιονίκης είναι ερωτευμένος, όμως προσπαθεί η προσωπική του ζωή να μην απασχολεί τα media, καθώς δεν του αρέσει η δημοσιότητα. Με αφορμή όμως την κατάκτηση του μεταλλίου του, έγινε γνωστό ότι είναι ζευγάρι με την Πηνελόπη Γκιώνη.

Η νεαρή αθλητικογράφος δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με το χρυσό μετάλλιο στα χέρια της.

Μίλτος Τεντόγλου | Η εντυπωσιακή μελαχρινή σύντροφός του - Οι σπάνιες κοινές τους φωτογραφίες

Η Πηνελόπη Γκιώνη είναι δημοσιογράφος και καλύπτει όλους τους αγώνες του στίβου και ακόμη και όταν κάνει τη δουλειά της βρίσκεται στο πλευρό του αγαπημένου της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ