Follow us

Βασίλισσα Letizia | Οι πανηγυρισμοί στο Παρίσι - Γιατί δεν ήταν στο πλευρό της η Leonor και η Sofia

Στις κερκίδες των Ολυμπιακών Αγώνων επέστρεψε η βασίλισσα Letizia.

vasilissa Letizia Splash News / Ideal Image

Τη σκυτάλη από τις δύο κόρες της πήρε η βασίλισσα Letizia που επέστρεψε στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μετά την Τελετή Έναρξης στην οποία συνοδευόταν από τον σύζυγό της, βασιλιά Felipe επέστρεψε στην Ισπανία για την καθιερωμένη δεξίωση στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα. Κι ενώ όλοι περίμεναν να κάνει την εμφάνισή της στη γαλλική πρωτεύουσα η Σοφία της Ισπανίας, πήρε τη θέση της. Η μητέρα του Ισπανού μονάρχη βρίσκεται στην Ελλάδα με αφορμή την κηδεία του Μιχαήλ της Ελλάδας και της Δανίας.

Ο πρώτος αγώνας που παρακολούθησε η βασίλισσα Letizia

Η βασίλισσα Letizia βρέθηκε ξανά στη Γαλλία για να στηρίξει την αποστολή της Ισπανίας στους Ολυμπιακούς αγώνες. Η άφιξή της στο Παρίσι ήταν το απόγευμα της Τρίτης και η πρώτη φορά που την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός ήταν στον αγώνα της ομάδας πόλο γυναικών ενάντια στην Ελλάδα.

Για την casual εμφάνισή της επέλεξε total white με παντελόνι και t-shirt της ισπανικής αποστολής τα οποία συνδύασε με sneakers. Η παρουσία της δεν ήταν απλά μια στήριξη στην ομάδα αλλά και ένα fashion πρόταση στην αθλητική ενδυμασία. Άλλωστε ξέρει να συνδυάζει την άμεση με το στιλ.

Διαβάστε περισσότερα στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr