Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | Τέλος από τη Νάξο – Η αποκάλυψη για τον αποχωρισμό από τον Σάκη Τανιμανίδη

Ολοκλήρωσαν τις διακοπές τους στη Νάξο η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης.

MissBloom TEAM
Χριστίνα Μπόμπα Σάκης Τανιμανίδης

Μετά από δύο μήνες στη Νάξο η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στην Αθήνα φυσικά μαζί με τις δίδυμες κόρες τους. Το ζευγάρι αποφάσισε και φέτος να νοικιάσει ένα σπίτι σε νησί όπως είχαν κάνει και πέρυσι και είχαν επιλέξει την Αντίπαρο.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η επιχειρηματίας και influencer μοιραζόταν καθημερινά φωτογραφίες από όσα έκαναν με τις μικρές και τον σύζυγό της.

Το απόγευμα της Πέμπτης, η Χριστίνα Μπόμπα θέλοντας να αποχαιρετήσει τον Ιούλιο και να υποδεχτεί τον Αύγουστο, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες τις οποίες είχε τραβήξει καθ’ όλη της διάρκεια του μήνα, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως ήταν και η τελευταία τους ημέρα στο νησί.

"Σήμερα είναι η τελευταία μας μέρα στη Νάξο (…για φέτος τουλάχιστον). Ήταν ένας μαγικός Ιούλιος ! Που κάπως τον απολαύσαμε λίγο παραπάνω μιας και τον Αύγουστο θα αποχωριστούμε τον μπαμπά της οικογένειάς μας για αρκετό καιρό", έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Το ζευγάρι θα μείνει μακριά τον Αύγουστο, μιας και ο Σάκης Τανιμανίδης θα ξεκινήσει τα ταξίδια με τον Γιώργο Μαυρίδη διότι επιστρέφουν μαζί με το "World Party” στον ΑΝΤ1.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ