Follow us

Δώρα Γκουντούρα | Ο σύντροφός της έχει συμμετάσχει στο Survivor και σίγουρα τον γνωρίζεις

Η Δώρα Γκουντούρα συνεχίζει να απασχολεί μετά και από τον αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

MissBloom TEAM
Δώρα Γκουντούρα Instagram

Η Δώρα Γκουντούρα αποκλείστηκε από τη συνέχεια των Ολυμπιακών Αγώνων, με τη αθλήτρια της ξιφασκίας να απασχολεί, μιας και θεωρήθηκε άδικη η ήττα της.

Επιπλέον αυτές τις ημέρες έγινε γνωστή και η σχέση της, μιας και η ίδια είναι ζευγάρι με γνωστό επιχειρηματία και πρώην Survivor. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Χάρη Γιακουμάτο.

O Χάρης Γιακουμάτος, μίλησε στην εκπομπή Summer’s Cool, για τον αποκλεισμό της συντρόφου του.

"Όλο το στάδιο έβραζε από Γάλλους, προσπαθούσαν να υποστηρίξουν την παίκτριά τους, το οποίο προφανώς είναι θεμιτό. Αλλά μετά από ένα σημείο περάσαμε σε ποδοσφαιρικές καταστάσεις, να γιουχάρουν, να φωνάζουν, να ουρλιάζουν, να μην αφήνουν να γίνει το παιχνίδι. Υπήρχε μεγάλη πίεση. Σίγουρα δεν τηρήθηκαν οι κανόνες ευπρέπειας, είδαμε έναν διαιτητή σε πανικό -για ποιο λόγο δεν μπορώ να ξέρω. Για μένα το μετάλλιο της Δώρας είναι όλα αυτά που είπε μετά. Αυτά είναι τα χρυσά μετάλλια, εκεί φαίνεται το μέταλλο ενός ανθρώπου. Η Δώρα τα τελευταία χρόνια είναι στην πεντάδα των καλύτερων αθλητών του κόσμου και έπρεπε να φτάσει σε αυτή τη στιγμή για να τη μάθει ο κόσμος" είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr