Follow us

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση | Η ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της για την επέτειο του γάμου τους "Θα σε επιλέγω κάθε μέρα για το υπόλοιπο της ζωής μου"

Τα λόγια αγάπης της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση προς τον σύζυγό της.

MissBloom TEAM
eriettakourkouloulatsi @eriettakourkouloulatsi

Μία πολύ ξεχωριστή ημέρα είναι η σημερινή για την Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, αφού έχει την τέταρτη επέτειο γάμου με το σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη. Μέσα απο τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση έκανε ερωτική εξομολόγηση στον σύντροφο της ζωής της, δημοσιεύοντας μία σειρά από φωτογραφίες της κοινής τους ζωής.

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε το εξής κείμενο

"8.07.20
Τέσσερα χρόνια γάμου. Χαρές, λύπες, δυσκολίες και μια αγάπη που τα ξεπερνάει όλα. Ένας άνθρωπος που με έχει στηρίξει όσο κανείς, μου έχει φερθεί σαν πραγματική πριγκίπισσα και έχει συμβάλλει καθοριστικά στην εξέλιξή μου.
Μετράω πολλές ευλογίες στα σχεδόν 31 μου χρόνια, αλλά καμία δεν συγκρίνεται με τον δικό σου ερχομό στην ζωή μου. Θα σε επιλέγω κάθε μέρα για το υπόλοιπο της ζωής μου και θα σε ευγνωμονώ για όλες τις στιγμές που μου έχεις χαρίσει και συνεχίζεις να μου χαρίζεις. Είμαι η μεγαλύτερή σου θαυμάστρια και αισθάνομαι τυχερή που αποφάσισες να μοιραστείς το ταξίδι αυτό μαζί μου".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr