Follow us

Η πρώτη δήλωση της Celine Dion "Είναι τιμή μου που εμφανίστηκα στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων"

Όλα όσα δήλωσε η Celine Dion.

MissBloom TEAM
Celine Dion Splash News / Ideal Image

Δίχως αμφιβολία, η Celine Dion είναι το πρόσωπο των ημερών και εκείνη που ξεχώρισε περισσότερο στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. η ερμηνεύτρια εμφανίστηκε επάνω στον Πύργο του Άιφελ και ερμήνευσε το "Hymne à L'Amour", ένα τραγούδι που είναι έναν ύμνος στον έρωτα και είχε τραγουδήσει η θρυλική Edith Piaf. Φυσικά, η ερμηνεία και η εμφάνισή της αποθεώθηκε τόσο από όσους βρέθηκαν στην τελετή στο Παρίσι όσο και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υπενθυμίζουμε πως τον Δεκέμβριο του 2020, η Celine Dion είχε ανακοινώσει πως διαγνώστηκε με το Stiff Person Syndrome (Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου), μια σπάνια και χρόνια νευρολογική διαταραχή που προκαλεί μυϊκή δυσκαμψία και μερικές φορές έντονους σπασμούς. Αναγκάστηκε λοιπόν σταματήσει τις ζωντανές εμφανίσεις της, με την τελευταία να χρονολογείται από την άνοιξη του 2020 στη Νέα Υόρκη. Η εν λόγω εμφάνισή της λοιπόν στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων είναι η πρώτη μετά από πολλά χρόνια.

Μετά το τέλος της τελετής λοιπόν και μετά από την τόση αγάπη που πήρε από τον κόσμο, η Celine Dion θέλησε να ευχαριστεί τους πάντες και να στείλει το δικό της μήνυμα μέσω μίας φωτογραφίας που δημοσίευσε στο Instagram.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε

"Είναι τιμή μου που εμφανίστηκα στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024 και γεμάτη χαρά που επέστρεψα σε μία από τις αγαπημένες μου πόλεις. Πάνω απ' όλα, είμαι πολύ χαρούμενη που γιορτάζω αυτούς τους καταπληκτικούς αθλητές, με όλες τις ιστορίες θυσίας και αποφασιστικότητας, πόνου και επιμονής. Όλοι σας έχετε επικεντρωθεί τόσο πολύ στο όνειρό σας και είτε πάρετε μετάλλιο είτε όχι, ελπίζω ότι το να είστε εδώ σημαίνει ότι πραγματοποιήθηκε για εσάς! Πρέπει όλοι να είστε πολύ περήφανοι, ξέρουμε πόσο σκληρά έχετε δουλέψει για να είστε οι καλύτεροι των καλύτερων. Μείνετε συγκεντρωμένοι, συνεχίστε, η καρδιά μου είναι μαζί σας! - Celine xx".

Η ανάρτηση της Celine Dion

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ