Follow us

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 | Η Celine Dion συγκίνησε με την ερμηνεία της στην τελετή έναρξης - Η δημιουργία υψηλής ραπτικής που φόρεσε

Όλοι μιλούν για τη φαντασμαγορική εμφάνιση της Celine Dion στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

MissBloom TEAM
Celine Dion Courtesy of Dior

Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι ολοκληρώθηκε με μία πολύ συγκινητική στιγμή. Πιο συγκεκριμένα, η επιστροφή της Celine Dion είχε γίνει αντικείμενο συζήτησης τις τελευταίες εβδομάδες, αφού υπήρχαν φήμες πως θα εμφανιστεί στην τελετή έναρξης χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί η είδηση.

Η Καναδή star εμφανίστηκε επάνω στον Πύργο του Άιφελ και ερμήνευσε το "Hymne à L'Amour", ένα τραγούδι που είναι έναν ύμνος στον έρωτα και είχε τραγουδήσει η θρυλική Edith Piaf. Φυσικά, η ερμηνεία και η εμφάνισή της αποθεώθηκε τόσο από όσους βρέθηκαν στην τελετή στο Παρίσι όσο και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Καναδή τραγουδίστρια είχε τραγουδήσει και στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ατλάντα το 1996, ερμηνεύοντας το "The Power of the Dream".

Για αυτή την τόσο ξεχωριστή βραδιά, η Celine Dion επέλεξε να φορέσει μία δημιουργία του γαλλικού οίκου Dior, όπως έκανε και η Lady Gaga. Πρόκειται για ένα λευκό φόρεμα υψηλής ραπτικής, που ήταν κεντημένο με χιλιάδες χάντρες και είχε μικρά κρόσσια στα μανίκια που χάριζαν λάμψη στην κίνηση της ερμηνεύτριας.

Υπενθυμίζουμε πως τον Δεκέμβριο του 2020, η Celine Dion είχε ανακοινώσει πως διαγνώστηκε με το Stiff Person Syndrome (Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου), μια σπάνια και χρόνια νευρολογική διαταραχή που προκαλεί μυϊκή δυσκαμψία και μερικές φορές έντονους σπασμούς. Αναγκάστηκε λοιπόν σταματήσει τις ζωντανές εμφανίσεις της, με την τελευταία να χρονολογείται από την άνοιξη του 2020 στη Νέα Υόρκη. Η εν λόγω εμφάνισή της λοιπόν στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων είναι η πρώτη μετά από πολλά χρόνια.

Δες εδώ την ερμηνεία της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ