Follow us

Τζένη Καρέζη & Αλίκη Βουγιουκλάκη | Η τελευταία μυστική συνάντηση στο Γενικό Κρατικό | Η κουβέντα της Τζένης που συγκλόνισε την Αλίκη

Tzenh karezi

Κατά κάποιο τρόπο το είχαν αποδεχτεί ότι είχαν βίους παράλληλους. Μαζί φοιτήτριες στο Εθνικό, ξανθιά η Τζένη, μελαχρινή η Αλίκη. Ντύνονταν ασορτί και πήγαιναν στον κινηματογράφο. Συνήθιζαν να κάθονται πίσω πίσω στο σινεμά για να αναγκάζουν τους νεαρούς θαυμαστές τους να γυρίζουν τα κεφάλια τους προς το μέρος τους. Εκείνες το διασκέδαζαν και γελούσαν. Μαζί και στην επιτυχία. Οι απόλυτες σταρ. Η Αλίκη τερμάτιζε πρώτη στο σινεμά, η Τζένη έσπαγε ταμεία στο θέατρο. "Το μόνο όνομα που δέχομαι να μπει δίπλα στο δικό μου είναι της Τζένης. Το άξιζα και το άξιζε", είχε πει η Αλίκη σε μία από τις τελευταίες της συνεντεύξεις.

Μαζί και στην εγκυμοσύνη, είχαν γεννήσει τους μοναχογιούς τους, με λίγους μήνες διαφορά. Κοντά και στο τέλος. Η Αλίκη είχε προαισθανθεί ότι σύντομα θα την ακολουθούσε. Στην κηδεία της καρδιακής της φίλης, της αδελφής της όπως την αποκαλούσε, της φάνηκε ότι η Τζένη της χαμογελά. Το είχε εκμυστηρευτεί στον Λάκη Λαζόπουλο και εκείνος δεν κατάφερε να την καθησυχάσει. Πράγματι, τέσσερα χρόνια μετά, Ιούλιο μήνα πάλι, έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας πίσω τη μάνα της, την Έμυ. Έτσι και η Τζένη, στις 26 Ιουλίου του 1992 θα έφευγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και τη μητέρα της, Θεώνη.

Η μυστική συνάντησή τους στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο

Τις μέρες που η Τζένη Καρέζη ήταν στο Γενικό Κρατικό "Γ. Γεννηματάς" δέχτηκε μία επίσκεψη από την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η Νινέτα Λεμπέση είχε μιλήσει για εκείνη τη συνάντηση στο Down Town και τον Πάνο Ζόγκα. "Είχαμε πάει με την Αλίκη στο νοσοκομείο για μια τυπική εξέταση. Στον κάτω όροφο ήταν η Τζένη και βρισκόταν συνεχώς κοντά της ο άντρας μου, Γιώργος Λεμπέσης. Με το που το μαθαίνει η Αλίκη μου λέει: "Πρέπει οπωσδήποτε να δω την Τζένη, κάνε ό,τι είναι δυνατό. Θέλω να μιλήσω έστω με τον Καζάκο. Κατεβαίνουμε και απέξω ήταν μια στρατιά από δημοσιογράφους που περίμεναν συνεχώς να μάθουν νέα. Η Τζένη Καρέζη άκουσε το σούσουρο. Λέει: Τι συμβαίνει;" και της λέει ο άντρας μου: "Είναι η Αλίκη Βουγιουκλάκη απέξω". Κάνει παύση. Το σκέφτεται και δίνει εντολή: "Βγείτε όλοι έξω να έρθει μόνο η Αλίκη στο δωμάτιο". Έμειναν μόνες τους ένα τέταρτο. Το τι είπαν μεταξύ τους κανείς δεν το ξέρει".

H Aλίκη είχε εκμυστηρευτεί μία κουβέντα που της είχε πει η Τζένη σε εκείνη τη συνάντηση στο νοσοκομείο. "Εκείνο το γιατί μου που είχε πει στο γενικό κρατικό; Εκείνο το γιατί..."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ