Follow us

5 royals που έχουν πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Από την πριγκίπισσα Άννα στη Zara Tindall και τον βασιλιά Φελίπε, αυτοί είναι οι royals που έχουν συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

charlene Splash News / Ideal Images

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες έφτασαν εκατομμύρια κόσμου σε όλο τον πλανήτη περιμένουν να παρακολουθήσουν την τελετή έναρξης στο Παρίσι. Χιλιάδες κόσμου θα δουν από κοντά την πολυαναμενόμενη τελετή έναρξης στη γαλλική πρωτεύουσα, ανάμεσά τους και κάποιοι royals που θα βρίσκονται ήδη εκεί, με τους περισσότερους μάλιστα να έχουν συμμετάσχει και στους αγώνες.

Από την πριγκίπισσα Άννα μέχρι τον βασιλιά Felipe και την πριγκίπισσα Charlene.

Η πριγκίπισσα Άννα είχε αγωνιστεί στους καλοκαιρινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Μόντρελα, το 1976 στο άθλημα της Ιππασίας. Μάλιστα, τώρα είναι πρόεδρος της Βρετανικής Ολυμπιακής Επιτροπής και μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

Και η κόρη της πριγκίπισσας Άννας, Zara Tindall έχει συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου το 2012 και μάλιστα κατέκτησε και ασημένιο μετάλλιο ως μέλος της ομάδας της Μεγάλης Βρετανίας.

Η πριγκίπισσα Charlene αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ το 2000 στο άθλημα της κολύμβησης και εκπροσωπούσε τη γενέτειρά της, τη Νότια Αφρική. Κατάφερε να πάρει την πέμπτη θέση στους αγώνες. Στους συγκεκριμένους αγώνες γνώρισε και τον πρίγκιπα Αλβέρτο, με τον οποίο παντρεύτηκε στη συνέχεια και απέκτησαν μαζί δύο παιδιά.

5 royals που έχουν πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο βασιλιάς Φελίπε της Ισπανίας είχε αγωνιστεί στο αγώνισμα της ιστιοπλοΐας στους αγώνες που είχαν γίνει στη Βαρκελώνη το 1992. Εκείνη τη χρονιά ήταν και ο σημαιοφόρος της ισπανικής αποστολής.

Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος της Ελλάδας είχε αγωνιστεί στην ιστιοπλοΐα στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ρώμης το 1960, στους οποίους μάλιστα είχε κερδίσει και το χρυσό μετάλλιο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ