Follow us

Celine Dion | Με μαύρο φόρεμα και διχτυωτές γόβες στιλέτο στους δρόμους του Παρισιού

Ο αγώνας που κάνει για να παραμένει λειτουργική μετά τη διάγνωσή της με μία σπάνια νευρολογική ασθένεια, γνωστή ως το "Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου" φαίνεται ότι αγγίξει τους εκατομμύρια θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο

PFW - Celine Dion And Pepe Munoz

H Celine Dion εντυπωσίασε με την κομψότητά της σε εμφάνισή της στην Πόλη του Φωτός, χθες Πέμπτη 25 Ιουλίου. Η Καναδή ερμηνεύτρια που πρόκειται να εμφανιστεί στη σκηνή απόψε, στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων στη γαλλική πρωτεύουσα, εμφανίστηκε με με ένα midi φόρεμα που ανήκει στη φθινοπωρινή συλλογή του 2023 του οίκου Dior, που συνδύασε με διχτυωτές γόβες στιλέτο, επίσης του ίδιου brand. Aπό κοσμήματα, αρκέστηκε σε ένα διακριτικό ζευγάρι σκουλαρίκια κρίκους. Τα μαλλιά της είχε πιάσει ένα σφιχτό σινιόν και το μακιγιάζ της ήταν ουδέτερο και διακριτικό. H Celine Dion φάνηκε συγκινημένη από την αγάπη και τις εκδηλώσεις θαυμασμού του κόσμου.

Ο αγώνας που κάνει για να παραμένει λειτουργική μετά τη διάγνωσή της με μία σπάνια νευρολογική ασθένεια, γνωστή ως το "Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου" φαίνεται ότι αγγίξει τους εκατομμύρια θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο που με μικρές χειρονομίες της δίνουν δύναμη και κουράγιο.

Celine Dion | Με μαύρο φόρεμα και διχτυωτές γόβες στιλέτο στους δρόμους του Παρισιού
celine
Celine
Celine Dion

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ