Follow us

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 | Οι επίσημοι καλεσμένοι και οι λεπτομέρειες του εντυπωσιακού δείπνου που παρέθεσε ο Emmanuel Macron στο Λούβρο

Ευρωπαίοι Royals, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη και άλλοι εκλεκτοί καλεσμένοι έδωσαν το παρών σε μία μοναδική βραδιά με bespoke γεύσεις και ανθισμένο art de la table.

MissBloom TEAM
macron

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκινούν με τα βλέμματα να είναι πλέον στραμμένα – όπως είναι φυσικό - στο Παρίσι. Μία ημέρα πριν από την πολυαναμενόμενη τελετή έναρξης, για την οποία ουκ ολίγα έχουν γραφτεί, ο πρόεδρος της Γαλλίας, Emmanuel Macron μαζί με τη σύζυγό του, Brigitte, παρέθεσαν ένα μοναδικό δείπνο με το εμβληματικό μουσείο του Λούβρου και την χαρακτηριστική του πυραμίδα να δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό.

Περισσότεροι από 500 καλεσμένοι, ανάμεσά τους αρχηγοί κρατών, Royals από κάθε σημείο του πλανήτη, εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών και αθλητικών φορέων έδωσαν το παρών σε ένα δείπνο με αβίαστη κομψότητα και μία εσάνς προσιτής πολυτέλειας. Μία ουσιαστική πρώτη γεύση όσων πρόκειται να ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες στην πόλη του Φωτός με τους Ολυμπιακούς Αγώνες σε πρωταγωνιστικό κάδρο.

Διαβάστε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ