Follow us

Οι καλύτερες φίλες | Η Ήβη Αδάμου με την κόρη της στα σοκάκια της Σαντορίνης

Η Ήβη Αδάμου και η 6χρονη Ανατολή είναι αχώριστες!

MissBloom TEAM
Ήβη Αδάμου Instagram

Η Ήβη Αδάμου θέλησε να κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και έτσι βρέθηκε μαζί με την κόρη της στη Σαντορίνη για ολιγοήμερες διακοπές.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους, χωρίς όμως να μας αποκαλύπτει εάν μαζί τους είναι και ο σύντροφός της και μπαμπάς της μικρούλας, Μιχάλης Κουϊνέλης.

Σε μία φωτογραφία που δημοσίευσε η Ήβη Αδάμου, βλέπουμε μαμά και κόρη να φορούν τα φορέματα τους και να κάνουν βόλτα στα διάσημα σοκάκια του νησιού των Κυκλάδων.

Οι καλύτερες φίλες | Η Ήβη Αδάμου με την κόρη της στα σοκάκια της Σαντορίνης

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Ήβη Αδάμου είχε αναφερθεί στη μητρότητα, λέγοντας: "Ο ρόλος της μαμάς σίγουρα είναι δύσκολος και πόσο μάλλον όταν γίνεσαι και νωρίς, που καλά καλά προσπαθείς να βρεις τα δικά σου πατήματα και πρέπει να μάθεις και σε μια νέα ψυχούλα τι είναι το σωστό, τι είναι το λάθος ή να δίνεις τις συμβουλές που πρέπει. Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο δύσκολο, την κατάλληλη στιγμή να πεις την κατάλληλη κουβέντα που θα το βοηθήσει και θα του δώσει αυτές τις αξίες και βάσεις για να πάει μπροστά στη ζωή".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ