Follow us

Ξεκούραση στο καλαίσθητο σπίτι της για τη Φαίη Σκορδά

Μοιράζεται κάποιες εικόνες από την καθημερινότητά της στην Αθήνα και μοιάζει να απολαμβάνει την σχετική ηρεμία που επικρατεί αυτό το διάστημα στην ελληνική πρωτεύουσα

MissBloom TEAM
ΣΚΟΡΔΑ

Στην Αθήνα παραμένει μέχρι στιγμής η Φαίη Σκορδά και έπειτα από μία απαιτητική σεζόν, ανασυγκροτεί τις δυνάμεις της και ξεκουράζεται. Οι γιοι της, Γιάννης και Δημήτρης κάνουν διακοπές με τον μπαμπά τους, Γιώργο Λιάγκα στην Τήνο και η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει παραμείνει στο κλεινόν άστυ.

Μοιράζεται κάποιες εικόνες από την καθημερινότητά της στην Αθήνα και μοιάζει να απολαμβάνει την σχετική ηρεμία που επικρατεί αυτό το διάστημα στην ελληνική πρωτεύουσα καθώς κάθε μέρα ολοένα και περισσότεροι αδειούχοι σαλπάρουν για τα ελληνικά νησιά και ταξιδεύουν σε αγαπημένα μέρη της χώρας μας.

Σε νέο της στόρι, καλημέρισε τους followers της, ποζάροντας μπροστά από τον καθρέφτη του πολυτελούς μπάνιο που επικοινωνεί με το υπνοδωμάτιο της, στο σπίτι της στα βόρεια προάστια. Φορά μία denim βερμούδα με ένα μπλε πουκάμισο και μία luxury ζώνη σε ένα χαλαρό πρωινό λουκ. "Καλημέρα", έγραψε στη λεζάντα της η Φαίη Σκορδά.

Ξεκούραση στο καλαίσθητο σπίτι της για τη Φαίη Σκορδά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ