Follow us

H Μαρία Mπακοδήμου κολυμπάει στη γαλάζια σπηλιά στο Καστελόριζο

Τις διακοπές της συνεχίζει η Μαρία Mπακοδήμου.

MissBloom TEAM
Μαρία Mπακοδήμου @mariabacodimou

Τις καλοκαιρινές της διακοπές συνεχίζει η Μαρία Μπακοδήμου και μετά τους Παξούς επέλεξε να ταξιδέψει μέχρι το Καστελόριζο.

Η παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μοιράζεται πολλά στιγμιότυπα και φωτογραφίες από τις διακοπές της.

Στην πρόσφατη ανάρτησή της, τη βλέπουμε να κολυμπάει σε μία γαλάζια σπηλιά. "Η γαλάζια σπηλιά στο Καστελλόριζο είναι ένα μαγικό σημείο . Πας εκεί με μικρή βάρκα για να χωρέσει στο πολύ στενό άνοιγμα της και ξαπλωμένος μες στη βάρκα για να μην χτυπήσεις το κεφάλι σου. Καμία φορά χρειάζεται αν είναι ψηλά το νερό να γεμίσει ο βαρκάρης μπιτόνια με νερό για να κατέβει κι άλλο η βάρκα ώστε να μπει . Είναι σαν τεράστια εκκλησία εξαιτίας του πολύ μεγάλου θόλου που έχει . Στο βάθος της υπάρχει μια μικρή παραλία με άμμο που όμως δεν πήγαμε γιατί εκεί ζουν οι μονάχους μονάχους με τα μωρά τους. Το φως μες στη σπηλιά δεν το χεις ξαναδεί στη ζωή σου. Αφιερωμένο αυτό το ποστ σε όσους έχουν βάλει πινέζα στο χάρτη τους το Καστελλόριζο κι ακόμα δεν πήγαν" έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ