Follow us

"Εσύ κι εγώ" | Η Λένα Δροσάκη στην παραλία με την καλύτερη συντροφιά

Οι εμφανίσεις με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη όλο και πυκνώνουν.

MissBloom TEAM
Λένα Δροσάκη Instagram

Είναι ταλαντούχα, γοητευτική και ιδιαίτερα συμπαθής. Η Λένα Δροσάκη είναι μία γυναίκα η οποία εκτός από άριστη επαγγελματίας είναι και παράδειγμα προς μίμηση μιας και επέδειξε θάρρος όταν μίλησε ανοιχτά για την εμπειρία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, στην περσινή δικαστική μάχη η οποία, δικαίως, έλαβε τεράστια δημοσιότητα.

Μετά το τέλος της δικαστικής περιπέτειας, ανακοίνωσε τομν χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, αιφνιδιάζοντας τους θαυμαστές τους. Έκτοτε, κάνει στενή παρέα με την Αθηνά Οικονομάκου, ενώ δεν την έχουμε δει μέχρι στιγμής με κάποια νέα σχέση.

Λένα Δροσάκη – Αλέξανδρος Μπουρδούμης | Ξανά μαζί

Πρόσφατα, λίγες μόλις μέρες πριν, επανασυνδέθηκε με τον πρώην σύζυγό της και πατέρα του μοναχογιού της Αναστάση, πραγματοποιώντας δύο κοινές εξόδους. Συγκεκριμένα, Λένα και Αλέξανδρος βρέθηκαν μαζί σε θεατρική παράσταση, ενώ γιόρτασαν μαζί και τα γενέθλια του ηθοποιού, φουντώνοντας τις φήμες για δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Για την ώρα η Λένα απολαμβάνει τις διακοπές της με τον "άντρα της ζωής της" που δεν είναι άλλος από τον γλυκύτατο Αναστάση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ