Follow us

"Ανάσα" για τον William και την Kate μετά από έξι απίστευτα δύσκολους μήνες

Οι έξι μήνες που μεσολάβησαν ήταν ιδιαίτερα δύσκολοι για την κοσμαγάπητη πριγκίπισσα και τον σύζυγό της και τα τρία παιδιά τους, τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis.

WALES

Αν μη τι άλλο ήταν μία ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά για τη βρετανική βασιλική οικογένεια, η φετινή. Η πριγκίπισσα Kate διαγνώστηκε με καρκίνο, χωρίς να αποκαλύψει ποιας μορφής και το ίδιο και ο βασιλιάς Κάρολος. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανακάλυψε το πρόβλημα της υγείας της μετά από ένα δύσκολο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα.

Στη συνέχεια ξεκίνησε να υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες, προληπτικά όπως έγινε γνωστό. Οι έξι μήνες που μεσολάβησαν ήταν ιδιαίτερα δύσκολοι για την κοσμαγάπητη πριγκίπισσα και τον σύζυγό της και τα τρία παιδιά τους, τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis. Ήρθε η ώρα όμως για την οικογένεια να πάρει μία "ανάσα" και να ξεκουραστεί.

Όπως μεταδίδουν τα βρετανικά Μέσα, ξεκινούν οι καλοκαιρινές διακοπές για την οικογένεια και ιδιαίτερα για τον 42χρονο William που επωμίστηκε όλο το βάρος των καθηκόντων της οικογένειας, όσο ο πατέρας του, Κάρολος και η σύζυγός του, Kate, έδιναν μάχη για την υγεία τους.

Ωστόσο, δεν έλειψαν και πιο μικρές εξορμήσεις. Μία φωτογραφία που είχε δημοσιευτεί τον Ιούνιο με αφορμή τα γενέθλια του πρίγκιπα της Ουαλίας, τους δείχνει σε οικογενειακή εξόρμηση στην παραλία. Ο William μαζί με τον 10χρονο πρίγκιπα George, την 9χρονη Charlotte και τον 6χρονο Louis, φαίνεται να κάνουν ένα διασκεδαστικό άλμα προς την παραλία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ