Follow us

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην Τήνο | Η πρώτη εμφάνιση μετά την είδηση ότι θα γίνει μπαμπάς- "Δε χωρούν δύο ωραίοι στο ίδιο νησί"

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η σύντροφός του διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και ετοιμάζεται να υποδεχτεί το μωράκι τους.

MissBloom TEAM
argiros

Μία τυχαία συνάντηση είχε ο Γιώργος Λιάγκας με τον δημοφιλή τραγουδιστή, Κωνσταντίνο Αργυρό που δημοσιεύματα τον θέλουν να περιμένει να γίνει πατέρας, καθώς η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα διανύει την πρώτη της εγκυμοσύνη.

Ο οικοδεσπότης του "Πρωινού" μοιράστηκε ένα βίντεο με τον Κωνσταντίνο στο οποίο τον ρωτούσε τις εντυπώσεις του για το νησί της Τήνου. Εκείνος τόνισε ότι έμεινε εντυπωσιασμένος από τις ομορφιές του κυκλαδίτικου νησιού, το φαγητό και τα γραφικά χωριά. Τότε ο Γιώργος Λιάγκας του είπε με διάθεση για χιούμορ: "Καλά φύγε τώρα γιατί δεν χωρούν δύο ωραίοι στο ίδιο νησί".

Στο βίντεο, ο Κωνσταντίνος εμφανίστηκε χαλαρός και ηλιοκαμμένος. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η σύντροφός του διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και ετοιμάζεται να υποδεχτεί το μωράκι τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ