Follow us

Μαρία Μπακοδήμου | Η αυστηρή απάντηση στα αιχμηρά σχόλια που δέχτηκε στα social media

Η παρουσιάστρια δε συνηθίζει να απαντά στις αρνητικές κριτικές

MissBloom TEAM
ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ

Η Μαρία Μπακοδήμου μοιράστηκε μία εικόνα από τις διακοπές της και προκάλεσε αίσθηση. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ κοιτάζει κατάματα το φακό και εντυπωσιάζει με την απλότητά της ενώ το πρόσωπό της αποπνέει μία αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης.

Πρόκειται για μία φωτογραφία που δίχασε τους followers της. Κάποιοι μάλιστα υπέθεσαν ότι η παρουσιάστρια έκανε έντονη χρήση φίλτρων και αναρωτήθηκαν γιατί μπορεί να μπήκε σε αυτή τη διαδικασία μία τόσο όμορφη και λαμπερή γυναίκα.

"Όχι τόσα φίλτρα! Αφού δεν είναι αλήθεια, γιατί; Μην πέφτουμε σε αυτή την παγίδα είναι κρίμα! Γινόμαστε κάτι άλλο! Θεωρώ ότι είστε μια όμορφη γυναίκα", έγραφαν κάποια από τα σχόλια. Ωστόσο, δεν έλειψαν και τα υποστηρικτικά σχόλια. "Ας τους να λένε...ας τους να λένε..όταν η ομορφιά πηγάζει από το μέσα μας αυτό είναι το αποτέλεσμα", έγραφαν κάποια από τα θετικά σχόλια.

Αν και δεν το συνηθίζει, η παρουσιάστρια σε μια νέα ανάρτησή της, απάντησε σε όσους την κατέκριναν για τη φωτογραφία που ανέβασε. Ανάρτησε λοιπόν μία νέα φωτογραφία της, με λεοπάρ τουρμπάνι και μαύρα γυαλιά ηλίου στα οποία είχε γράψει επάνω την εξής φράση: "Δε με νοιάζει". "Τα σωστά γυαλιά με την καλύτερη θέα", σημείωσε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ