Follow us

H Natalie Portman στη Μύκονο | Η εμφάνιση με λευκό φόρεμα και τα πιο δημοφιλή σανδάλια του καλοκαιριού

Aκόμη μία superstar προτιμά το ελληνικό καλοκαίρι.

MissBloom TEAM
Natalie Portman Splash

Είναι γνωστό ότι η Ελλάδα και δη τα ελληνικά νησιά, είναι κάθε καλοκαίρι πόλος έλξης για τουρίστες από το εξωτερικό αλλά και εξαιρετικά διάσημους ανθρώπους. Έχουμε δει από τη Madonna και τον Matthew McConaughey, μέχρι τον Cristiano Ronaldo, Beyoncé και τη Charlize Theron.

Αυτές τις μέρες λοιπόν, βρίσκεται στη Μύκονο η διάσημης ηθοποιός και κάτοχος Oscar, Natalie Portman. Γνωστή για το διακριτικό της στιλ αλλά και την παρουσία της γενικά, απαθανατίστηκε να ανεβαίνει σε σκάφος, φορώντας ένα λευκό μακρύ φόρεμα και τα πιο δημοφιλή και βολικά σανδάλια του καλοκαιριού.

Η Ισραηλινή ηθοποιός, ανακοίνωσε πριν ένα περίπου χρόνο τον χωρισμό της από τον σύζυγο και πατέρα των δύο της παιδιών, Benjamin Millepied, έπειτα από απιστία του. Μέχρι σήμερα έχει μιλήσει ελάχιστα σχετικά με το γεγονός, ενώ πρόσφατα αποκάλυψε ότι η Rihanna με μία και μόνο ατάκα της είχε προσφέρει σημαντική στήριξη το δύσκολο διάστημα που είχε προηγηθεί.

H Natalie Portman στη Μύκονο | Η εμφάνιση με λευκό φόρεμα και τα πιο δημοφιλή σανδάλια του καλοκαιριού
Natalie Portman
Natalie Portman

Σε άλλα νέα, δεν γνωρίζουμε αν έχει έρθει με φίλους ή με κάποια νέα σχέση, αλλά αυτό είναι κάτι που μάλλον θα μαθευτεί σύντομα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ