Follow us

Διακοπές στη Σκόπελο για τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου | Το βίντεο με τις δύο κόρες της

Οι φήμες για το ειδύλλιο με τον Δημήτρη Λάλο, καλά κρατούν.

MissBloom TEAM
Μαριλίτα Λαμπροπούλου Instagram

Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα των ημερών και όχι άδικα. Ο "Σασμός”, η σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε, έριξε αυλαία με συγκλονιστικό τρόπο, ενώ η ίδια έχει ήδη γνωστοποιήσει τα επόμενα βήματά της καθώς από τη νέα σεζόν θα την απολαύσουμε στη σειρά "Doctor Foster”. H Μαριλίτα Λαμπροπούλου εκτός βέβαια από την επιτυχία με τη σειρά του Alpha, γνώρισε και τον έρωτα, καθώς οι φήμες ότι είναι ζευγάρι με τον Δημήτρη Λάλο όλο και φουντώνουν, χωρίς φυσικά να υπάρχει η παραμικρή επιβεβαίωση.

Υπενθυμίζεται ότι λίγους μήνες πριν, οι δύο ηθοποιοί ανακοίνωσαν σχεδόν ταυτόχρονα τους χωρισμούς τους, η Μαριλίτα από τον Γιάννη Νταλιάνη και ο Δημήτρης Λάλος από την Έλενα Μαυρίδου. Έκτοτε, οι φήμες ότι είναι ζευγάρι γίνονταν όλο και περισσότερες ενώ υπάρχουν και εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η σχέση είναι πραγματική και ότι οι δύο ηθοποιοί κρατούν χαμηλό προφίλ.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου | Το δημόσιο μήνυμα για τον Δημήτρη Λάλο που δεν περιμέναμε

Για την ώρα, η γοητευτική ηθοποιός βρίσκεται στη Σκόπελο μαζί με τις δύο κόρες της, τη Μαρίνα και την Έλλη. Μάλιστα δεν παρέλειψε να ανεβάσει στιγμιότυπα από τις βουτιές της στην πισίνα αλλά και τα κορίτσια της να παίζουν στη θάλασσα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι Μαριλίτα Λαμπροπούλου και Δημήτρης Λάλος θα συνεργαστούν στο θέατρο από τη νέα σεζόν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ