Πριγκίπισσα Charlotte | Τα τρυφερά βλέμματα προς τη μητέρα της στη νέα δημόσια εμφάνισή τους

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανέκαθεν παρακολουθούσε το Wimbledon καθώς έχει μεγάλη αγάπη στο τένις.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Κάθε δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας Kate από τότε που γνωστοποιήθηκε το πρόβλημα της υγείας της, πλημμυρίζει χαρά τους βασιλικούς θαυμαστές. Η κοσμαγάπητη πριγκίπισσα λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας εμφανίστηκε στον τελικό ανδρών στο Wimbledon, συνοδευόμενη από την 9χρονη κόρη της, πριγκίπισσα Charlotte.

H 42χρονη φαινόταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και χαιρετούσε το πλήθος που την υποδέχτηκε με θερμά χειροκροτήματα. Στη συνέχεια πήρε τη θέση της στο royal box και δίπλα της κάθισε η μονάκριβη κόρη της για να παρακολουθήσουν μαζί την αναμέτρηση του Σέρβου τενίστα Novak Djokovic και του Ισπανού Carlos Alcaraz.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανέκαθεν παρακολουθούσε το Wimbledon καθώς έχει μεγάλη αγάπη στο τένις. Οι βασιλικοί θαυμαστές ήλπιζαν ότι η Kate θα εμφανιζόταν σε κάποιον από τους αγώνες του τουρνουά τένις. Τελικά το παλάτι του Κένσινγκτον επιβεβαίωσε ότι η κοσμαγάπητη πριγκίπισσα θα δώσει το παρών σήμερα, Κυριακή, στον τελικό ανδρών. Όπως και έγινε δηλαδή.

O φωτογραφικός φακός κλίκαρε κάθε κίνηση της 42χρονης Kate και της Charlotte και κατέγραψε πολλά τρυφερά βλέμματα της 9χρονης γαλαζοαίματης προς τη μητέρα της που περνά δύσκολα.