Follow us

Πριγκίπισσα Charlotte | Τα τρυφερά βλέμματα προς τη μητέρα της στη νέα δημόσια εμφάνισή τους

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανέκαθεν παρακολουθούσε το Wimbledon καθώς έχει μεγάλη αγάπη στο τένις.

kate

Κάθε δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας Kate από τότε που γνωστοποιήθηκε το πρόβλημα της υγείας της, πλημμυρίζει χαρά τους βασιλικούς θαυμαστές. Η κοσμαγάπητη πριγκίπισσα λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας εμφανίστηκε στον τελικό ανδρών στο Wimbledon, συνοδευόμενη από την 9χρονη κόρη της, πριγκίπισσα Charlotte.

H 42χρονη φαινόταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και χαιρετούσε το πλήθος που την υποδέχτηκε με θερμά χειροκροτήματα. Στη συνέχεια πήρε τη θέση της στο royal box και δίπλα της κάθισε η μονάκριβη κόρη της για να παρακολουθήσουν μαζί την αναμέτρηση του Σέρβου τενίστα Novak Djokovic και του Ισπανού Carlos Alcaraz.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανέκαθεν παρακολουθούσε το Wimbledon καθώς έχει μεγάλη αγάπη στο τένις. Οι βασιλικοί θαυμαστές ήλπιζαν ότι η Kate θα εμφανιζόταν σε κάποιον από τους αγώνες του τουρνουά τένις. Τελικά το παλάτι του Κένσινγκτον επιβεβαίωσε ότι η κοσμαγάπητη πριγκίπισσα θα δώσει το παρών σήμερα, Κυριακή, στον τελικό ανδρών. Όπως και έγινε δηλαδή.

O φωτογραφικός φακός κλίκαρε κάθε κίνηση της 42χρονης Kate και της Charlotte και κατέγραψε πολλά τρυφερά βλέμματα της 9χρονης γαλαζοαίματης προς τη μητέρα της που περνά δύσκολα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ