Follow us

Υπέροχη στα μωβ η πριγκίπισσα Kate στο Wimbledon - Μαζί της η 9χρονη Charlotte

Οι νέες εικόνες της πριγκίπισσας κάνουν το γύρο του κόσμου

Kate

H Κate Middleton έφτασε λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι στο Wimbledon για να παρακολουθήσει τον τελικό των ανδρών στη σπουδαία διοργάνωση του τένις. Αυτή είναι η δεύτερη δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας μετά την αποκάλυψη της μάχης που δίνει με τον καρκίνο.

Η κοσμαγάπητη πριγκίπισσα έφτασε συνοδευόμενη από την 9χρονη κόρη της, πριγκίπισσα Charlotte. Φαινόταν σε πολύ καλή διάθεση και ήταν όπως πάντα υπέρκομψή φορώντας μία μωβ δημιουργία με φούστα που τελειώνε σε άλφα γραμμή. Κράτησε ένα μπεζ τσαντάκι ενώ ήταν μία από τις σπάνιες φορές που επέλεξε να φορέσει ογκώδη κοσμήματα. Συγκεκριμένα επέλεξε ένα bold χρυσό βραχιόλι και ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια. Η Charlotte εμφανίστηκε με ένα navy πουά φόρεμα. Η Kate πήρε τη θέση της στο royal box και χάρισε χαμόγελα στο πλήθος που χαιρετούσε συνεχώς.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φαινόταν πολύ χαρούμενη και η εμφάνισή της έδωσε μεγάλη χαρά και σκόρπισε ενθουσιασμό στους θαυμαστές της.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανέκαθεν παρακολουθούσε το Wimbledon καθώς έχει μεγάλη αγάπη στο τένις. Οι βασιλικοί θαυμαστές ήλπιζαν ότι η Kate θα εμφανιζόταν σε κάποιον από τους αγώνες του τουρνουά τένις. Τελικά το παλάτι του Κένσινγκτον επιβεβαίωσε ότι η κοσμαγάπητη πριγκίπισσα θα δώσει το παρών σήμερα, Κυριακή, στον τελικό ανδρών. Θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση ανάμεσα στον Novak Djokovic και στον Carlos Alcaraz και θα παραδώσει το τρόπαιο στον νικητή. Η αναμέτρηση αναμένεται να ξεκινήσει στις 4 ώρα Ελλάδος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ