Follow us

"Ξεγνοιασιά στο 1000%" | Οι Άννα Πρέλεβιτς και Νικήτας Νομικός στα Κουφονήσια - οι τρυφερές φωτό

Το "τατουάζ" - αφιέρωση του Νικήτα Νομικού προς την Άννα Πρέλεβιτς είναι ό,τι πιο cute θα δεις σήμερα.

MissBloom TEAM
Άννα Πρέλεβιτς και Νικήτας Νομικός Instagram

Στα Κουφονήσια βρίσκονται τις τελευταίες μέρες η Άννα Πρέλεβιτς με τον Νικήτα Νομικό, όπου περνούν ξέγνοιαστες στιγμές. Το ζευγάρι, που πριν λίγο καιρό γιόρτασε την πρώτη επέτειο γάμου, είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και δεν το κρύβει. Το γνωστό μοντέλο και επιχειρηματίας δημοσιεύει πολλά στιγμιότυπα από τις πανέμορφες παραλίες και σοκάκια του νησιού, καθώς και ρομαντικές στιγμές με τον σύζυγό της.

"Το δεύτερο θαυματάκι μας" | Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσιεύει την πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της

"Πρώτη φορά ήρθα στο νησί πριν δέκα χρόνια και αμέσως αγαπηθήκαμε. Έχει όλα αυτά που με κάνουν χαρούμενη: ξεγνοιασιά, ατέλειωτες ώρες θαλασσοθεραπείας, ονειρεμένες παραλίες, υπέροχο φαγητό και μερικούς από τους πιο φιλόξενους ανθρώπους", έγραψε η Άννα Πρέλεβιτς στα stories της.

"Ξεγνοιασιά στο 1000%" | Οι Άννα Πρέλεβιτς και Νικήτας Νομικός στα Κουφονήσια - οι τρυφερές φωτό
πρελεβιτς

Σε ένα άλλο στιγμιότυπο που μοιράστηκε με τους followers της, η Άννα Πρέλεβιτς μάς έδειξε το "τατουάζ" αφιέρωση που της έκανε ο Νικήτας Νομικός χαμηλά στο πόδι, ζωγραφίζοντάς της με στυλό μια καρδούλα και ένα τρυφερό "Σ' αγαπάω".

πρελεβιτς

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ