Follow us

"Το δεύτερο θαυματάκι μας" | Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσιεύει την πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της

Η τρυφερή φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο.

MissBloom TEAM
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Papadakis Press

Τον δεύτερο γιο τους καλωσόρισαν στον κόσμο η Κωνταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος στις 2 Ιουλίου, με το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η παρουσιάστρια είναι πολύ χαρούμενη και δεν το κρύβει, αφού μοιράζεται αρκετά τρυφερά στιγμιότυπα από τις πρώτες στιγμές με τον νεογέννητο γιο της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Θηλάζει τον νεογέννητο γιο της

Αρχικά, και 10 μόλις μέρες μετά τη γέννα, πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Παρασκευής, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια ολόσωμη φωτογραφία της στο ασανσέρ, με το hashtag #10dayspostpartum, δηλαδή "10 μέρες μετά τον τοκετό".

"Το δεύτερο θαυματάκι μας" | Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσιεύει την πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της

Μόλις πριν λίγη ώρα επανήλθε με την πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με το νεογέννητο, αυτή τη φορά μέσα από το μαιευτήριο. Η παρουσιάστρια κρατά το μωράκι της στην αγκαλιά και είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι, που περιβάλλεται από μπλε μπαλόνια και δώρα για το μωρό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ