"Επέζησα από 2 χειρουργεία ανευρύσματος στον εγκέφαλο" | Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μάρως Λύτρα

Η γυναίκα που σημάδεψε τηλεοπτικά τους Millenials ετούτου του τόπου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Τη γνωρίσαμε το 2004 μέσα από τη συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του Fame Story. Εκτός φυσικά από τη φωνή και το όμορφο παρουσιαστικό της, ιστορία είχε αφήσει και ο μεγάλος της έρωτας με τον Κώστα Καραφώτη. Καθημερινά, χιλιάδες τηλεθεατών καθηλώνονταν στις οθόνες τους προκειμένου να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις γύρω από τον μεγάλο μεν, απαγορευμένο δε, έρωτα των δύο επίδοξων τραγουδιστών.

Τα χρόνια πέρασαν, η Μάρω Λύτρα επέστρεψε στη γενέτειρά της τον Καναδά και ο Κώστας Καραφώτης παντρεύτηκε. Συχνά πυκνά, την αναζητούμε μιας και, χωρίς υπερβολή, εκείνο το fame story σημάδεψε μία ολόκληρη γενιά.

Ο Κώστας Καραφώτης στην πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο του | Τα λόγια αγάπης

Αυτή τη φορά όμως, η Μάρω επανήλθε στο Instagram με ένα στενάχωρο αλλά γεμάτο ελπίδα post. Σε μία χαμογελαστή της φωτογραφία, έγραψε: "Ευτυχισμένη Ημέρα Καναδά. Ευτυχισμένη κάθε μέρα. Αυτή ήταν μια δύσκολη χρονιά που επέζησα από δύο χειρουργεία ανευρύσματος εγκεφάλου. Πολύ λίγοι στενοί φίλοι γνώριζαν. Το μοιράζομαι γιατί η ζωή είναι τόσο μικρή. Χαμογέλα, βρες κάτι για να χαμογελάσεις. Να είσαι ευγνώμων, να λες στους ανθρώπους που αγαπάς ότι τους αγαπάς. Κάθε μέρα που ξυπνάς είναι ευλογία, μην ξεχνάς να ευχαριστείς τον Θεό. Κάθε μέρα είναι ευλογία. Να είσαι ευγνώμων. το αύριο δεν είναι δεδομένο. Αύριο θα είναι ένα δώρο”.

Μάλιστα στη δεύτερη φωτογραφία, τη βλέπουμε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας να την περιποιείται η μητέρα της.

Σιδερένια να της ευχηθούμε.