"Πείραξαν τη γυναίκα μου, δεν θα τους συγχωρήσω ποτέ": Αμετανόητος ο Γουίλιαμ με τον Χάρι και τη Μέγκαν

"Τα σχόλια για την Κέιτ Μίντλετον που έβγαλαν τον πρίγκιπα Γουίλιαμ εκτός εαυτού"

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι "πιο αναστατωμένος από όσο παραδέχεται" για τη διαμάχη του με τον αδελφό του πρίγκιπα Χάρι αλλά δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

Η σχέση του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι είναι απίθανο να ανακάμψει ποτέ, σύμφωνα με έναν βασιλικό ειδικό που λέει ότι ο μελλοντικός βασιλιάς έχει "κόψει όλους τους δεσμούς" με τον μικρό αδελφό του.

Μάλιστα, ο βασιλικός ειδικός είπε ότι ο διάδοχος του θρόνου είναι "πιο στενοχωρημένος από ότι δείχνει" για τη διαμάχη του με τον μικρότερο αδερφό του - ωστόσο δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

Οι κόκκινες γραμμές του πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα σχόλια για την Κέιτ που τον πείραξαν πολύ

Ενώ τα royal αδέρφια ήταν κάποτε πολύ κοντά, η αποξένωσή τους έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που πολλοί πιστεύουν ότι μια συμφιλίωση είναι μακρινό όνειρο και εντελώς απίθανη. Ο Γουίλιαμ λέγεται ότι είναι πολύ θυμωμένος για τις επιθέσεις του Χάρι στη βασιλική οικογένεια - στη διάσημη πλέον συνέντευξη της Oprah, στην εκπομπή του στο Netflix και στο Spare - και αποφάσισε να διακόψει τους δεσμούς του προκειμένου να επικεντρωθεί στην οικογένειά του και στα βασιλικά του καθήκοντα.

Διαβάστε περισσότερα στο TheToc.gr