Follow us

"Πείραξαν τη γυναίκα μου, δεν θα τους συγχωρήσω ποτέ": Αμετανόητος ο Γουίλιαμ με τον Χάρι και τη Μέγκαν

"Τα σχόλια για την Κέιτ Μίντλετον που έβγαλαν τον πρίγκιπα Γουίλιαμ εκτός εαυτού"

MissBloom TEAM
Kate Middleton Splash News / Ideal Image

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι "πιο αναστατωμένος από όσο παραδέχεται" για τη διαμάχη του με τον αδελφό του πρίγκιπα Χάρι αλλά δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

Η σχέση του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι είναι απίθανο να ανακάμψει ποτέ, σύμφωνα με έναν βασιλικό ειδικό που λέει ότι ο μελλοντικός βασιλιάς έχει "κόψει όλους τους δεσμούς" με τον μικρό αδελφό του.

Μάλιστα, ο βασιλικός ειδικός είπε ότι ο διάδοχος του θρόνου είναι "πιο στενοχωρημένος από ότι δείχνει" για τη διαμάχη του με τον μικρότερο αδερφό του - ωστόσο δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

Οι κόκκινες γραμμές του πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα σχόλια για την Κέιτ που τον πείραξαν πολύ

Ενώ τα royal αδέρφια ήταν κάποτε πολύ κοντά, η αποξένωσή τους έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που πολλοί πιστεύουν ότι μια συμφιλίωση είναι μακρινό όνειρο και εντελώς απίθανη. Ο Γουίλιαμ λέγεται ότι είναι πολύ θυμωμένος για τις επιθέσεις του Χάρι στη βασιλική οικογένεια - στη διάσημη πλέον συνέντευξη της Oprah, στην εκπομπή του στο Netflix και στο Spare - και αποφάσισε να διακόψει τους δεσμούς του προκειμένου να επικεντρωθεί στην οικογένειά του και στα βασιλικά του καθήκοντα.

Διαβάστε περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ