Follow us

Kate Middleton | Ετοιμάζεται για τη δεύτερη δημόσια εμφάνισή της;

Θα εμφανιστεί δεύτερη φορά μετά το Trooping The Colour;

MissBloom TEAM
Kate Middleton Splash News / Ideal Image

Η Kate Middleton παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και αρκετούς μήνες, καθώς δίνει τη "μάχη” της με τον καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες. Ωστόσο εξέπληξε τους θαυμαστές της και εμφανίστηκε στο Trooping the Colour στις 15 Ιουνίου.

Αψεγάδιαστη η Kate στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση - Ο συμβολισμός των κοσμημάτων της

Όμως όλα δείχνουν ότι έχει στο μυαλό της τη νέα της δημόσια εμφάνιση σε μία αγαπημένη της εκδήλωση.

Συγκεκριμένα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας αγαπάει τα αθλήματα και ειδικά το τένις. Μάλιστα είναι και η προστάτιδα του All England Lawn Tennis and Croquet Club και αυτή που δίνει τα βραβεία και το κύπελλο στον μεγάλο νικητή του Wimbleton.

Όπως έγινε γνωστό, οι διοργανωτές του Wimbledon ελπίζουν ότι θα μπορέσει να συνεχίσει την παράδοση στη διοργάνωση φέτος. Χαρακτηριστικά, η πρόεδρος του συλλόγου δήλωσε στην Telegraph Sport ότι θα δώσουν στην Kate Middleton όσο το δυνατόν περισσότερη ευελιξία.

Kate Middleton | Η γαλλική ενυδατική κρέμα που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

Με τη σειρά της, η Emily Andrews, η οποία είναι ειδικός στα θέματα της βασιλικής οικογένειας, σημείωσε στην εφημερίδα Grazia ότι: "Η θεραπεία της είναι σε εξέλιξη και θα είναι για τους επόμενους μήνες, αλλά θα ήθελε να επισκεφτεί το τουρνουά τένις του Wimbledon".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ