Η καλύτερη φωτογραφία του Λάμπρου Κωνσταντάρα δημοσιεύτηκε (για πρώτη φορά) - "Απίστευτο"

Ο εγγονός του κάνει μία ιδιαίτερη ανάρτηση

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έφυγε από τη ζωή στις 28 Ιουνίου του 1985 και ο εγγονός του, δημοσίευσε για πρώτη φορά ίσως την καλύτερη φωτογραφία του μεγάλου ηθοποιού που έχουμε δει ποτέ.

Με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων δεκαετιών από την ημέρα που ο ηθοποιός έφυγε από κοντά μας, ο εγγονός του και δημοσιογράφος, Λάμπρος Κωνσταντάρας γράφει: "28.6.1985 του χρονου κλεινουν 40 χρόνια που έφυγες. Απίστευτο! Τα παιδιά έχουν συνήθως τον παππού τους ως παιδικό ήρωα, εγώ σε έχασα νωρίς, αλλά έγινες παππούς, παρέα και φίλος, όσο μεγάλωνα. Έστω και μέσα από μια οθόνη, χαλάλι και ας σε μοιράζομαι με όλους όσοι σε αγαπάνε. Και είναι τόσοι πολλοί!

Αυτές τις ημέρες τελειώνουμε το νέο βιβλίο που γράφουμε για σένα και θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι. Ο γιος σου για ακόμα μια φορά έριξε πόλλη δουλειά και τα εγγόν ια σου @lady_pavl συμπληρώνουν τις δικές τους πινελιές. Θα στο στείλω, ελπίζω να εγκρίνεις...

Με υλικό και φωτογραφίες που παρουσιάζονται για πρώτη φορά, όπως αυτή η φωτογραφία εδώ, μέρος της οποίας μόνο αποκαλύπτω. Ίσως ειναι και το εξώφυλλό μας, τι λέτε;

Πολύ σύντομα θα τη δείτε και ολόκληρη, μαζί με άλλες", έγραψε ο εγγονός του αξέχαστου σταρ στην ανάρτησή του στο Facebook.