Μαρκέλλα Γιαννάτου | Οι καλοκαιρινές διακοπές με τη γαλανομάτα κόρη της, Μελία

Πού βρίσκονται μαμά και κόρη;

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Είναι μία από τις πιο ταλαντούχες, γοητευτικές και χαρισματικές ηθοποιούς της νέας γενιάς. Χαμηλών τόνων, με συνεχή παρουσία στην τηλεόραση και το θέατρο αλλά συνεχή απουσία από σχόλια και ίντριγκες. Η Mαρκέλλα Γιαννάτου, εδώ και ένα χρόνο ζει την απόλυτη ευτυχία μιας και κρατά στην αγκαλιά της την κόρη της, Μελία!

Η Μελία, πριν 20 μέρες γιόρτασε τα πρώτα τα πρώτα της γενέθλια, με την περήφανη μαμά της να το ανακοινώνει στο Instagram. Mπορεί να μην την έχουμε δει σε κάποια ανάρτησή της, αλλά γνωρίζουμε ότι διαθέτει πανέμορφα γαλάζια μάτια.

Μαρκέλλα Γιαννάτου | Ξαπλωμένη με φουσκωμένη κοιλίτσα

Μαμά και κόρη εδώ και αρκετό διάστημα βρίσκονται στην Κέρκυρα που είναι και η γενέτειρα της ηθοποιού. Εκεί μάλιστα μένουν και οι παππούδες της μικρής οι οποίοι περνούν υπέροχες στιγμές με την εγγονούλα τους.

Όσο για τα επαγγελματικά της Μαρκέλλας, σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη υπογράψει για νέα σειρά από την ερχόμενη σεζόν. Να θυμίσουμε ότι η ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στην πολύ πετυχημένη σειρά "Η Μάγισσα”. Πρόσφατα η ηθοποιός διέκοψε για λίγο τις διακοπές της και βρέθηκε στο 1ο Φεστιβάλ Σαπφούς που διοργάνωσε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.