Follow us

Χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα η Μαρία Αντωνά στον ημιτελικό του Survivor

To πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των ημερών.

MissBloom TEAM
Μαρία Αντωνά NDP

Σίγουρα δεν έχει τη δυναμική της σεζόν με τον Ντάνο και όλους τους υπόλοιπους με τα νούμερα να χτυπούν 80άρια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το Survivor δεν εξακολουθεί να έχει το δικό του φανατικό κοινό. Αυτό μαρτυρά εξάλλου ο χθεσινός ημιτελικός διεξήχθη σε ένα κατάμεστο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι , με τους τρεις φιναλίστ να είναι οι Φάνης Μπολέτσης, Κατερίνα Δαλάκα και Ντάνιελ Νούρκα .

Εκτός φυσικά από τους παίκτες, πολλοί ήταν και οι διάσημοι καλεσμένοι που έδωσαν το παρών. Ανάμεσά τους και το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των ημερών, που δεν είναι άλλο από τη Μαρία Αντωνά. Η ραδιοφωνική παραγωγός, κατέφθασε μόνη φορώντας ένα ροζ σατέν φόρεμα που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της.

Χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα η Μαρία Αντωνά στον ημιτελικό του Survivor

Εδώ και λίγες εβδομάδες, οι φήμες περί σχέσης της με τον Γιώργο Λιάγκα οργιάζουν, ενώ οι ίδιοι δεν κάνουν κάποιο σχόλιο. Παρόλα αυτά, η Μαρία Αντωνά σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Ok! Αναφέρθηκε στον δημοσιογράφο και παρουσιαστή.

"Τον γνώρισα πριν 7 χρόνια, είχα κάνει δοκιμαστικό για το Late Night που παρουσίαζε τότε στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, με είχε προτείνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Τελικά δεν με είχαν επιλέξει, πήραν την Νικολέττα Ράλλη".

"Ήταν πολύ γρήγορος στον λόγο του. Το δοκιμαστικό εκείνο δεν πρέπει να είχε κρατήσει πάνω από δυο λεπτά. Και εγώ έλεγα "Τι έγινε; Αυτό ήταν; Τελειώσαμε;", πρόσθεσε για την εντύπωση που της είχε κάνει τότε ο παρουσιαστής.

O Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά δεν κρύβονται | Η κοινή εξόρμηση και οι αναρτήσεις στα social media

"Ένα "γεια" το λέγαμε πάντα. Ανταλλάσσαμε και ευχές στις γιορτές", αποκάλυψε για το πώς ήρθαν κοντά.

"Σου το είπα και πριν, δεν θέλω να μιλάω για τον Γιώργο. Είναι μια πολύ ισχυρή και δυναμική προσωπικότητα, ένας τρομερός επαγγελματίας και παρουσιαστής, όλη η Ελλάδα βλέπει πόσο καλός είναι στη δουλειά του. Σε αυτό το κομμάτι θα μείνω". Ολοκλήρωσε λέγοντας την αινιγματική φράση: "Είναι αυτό που βλέπετε".

Χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα η Μαρία Αντωνά στον ημιτελικό του Survivor - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ