Follow us

Η Λάουρα Νάργες με στολή μπαλαρίνας | Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η Λάουρα Νάργες έκανε ένα όνειρό της πραγματικότητα.

MissBloom TEAM
Λάουρα Νάργες @lauranarjes

Μία πολύ ξεχωριστή ανάρτηση έκανε η Λάουρα Νάργες. Πιο συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο instagram μία σειρά από φωτογραφίες που τη δειχνουν να είναι ντυμένη με στολή μπαλαρίνας. Όπως αποκάλυψε η ίδια, ήθελε πολύ καιρό να ξεκινήσει χορό και συγκεκριμένα μπαλέτο, ένα σχέδιο που όντως πραγματοποιήσε και συμμετείχε σε παράσταση χορού.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η Λάουρα Νάργες έγραψε

"Θυμάστε όταν είχα μοιραστεί την σκέψη μου μαζί σας τον χειμώνα πως θέλω να ξεκινήσω μπαλέτο; Ε, ξεκίνησα 😅🥹 Και σήμερα έχουμε την παράσταση της σχολής μας! Υπέροχη η ιδιοκτήτρια κυρία Ελπίδα, έμπνευση η δασκάλα μας κυρία Άντζελα, τρομερά ταλαντούχες οι συμμαθήτριες μου (οι μισές δυστυχώς δεν είναι στις φωτό 🥲). Ποτέ δεν είναι αργά να κάνεις αυτό που αγαπάς, ισχύει!!! Ο χορός είναι μαγεία, τέχνη, έκφραση ψυχής, πόνος, πειθαρχία, και βλέπω πως δεν έπρεπε ποτέ να επιτρέψω να τον αφήσω. Μου είχε λείψει τόσο πολύ!!! Ελπίζω μέσα στα επόμενα δύο χρόνια να καταφέρω να ανέβω στις pointe".

Η Λάουρα Νάργες μάλιστα έκανε μια εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της. Πιο συγκεκριμένα, επέστρεψε στο ξανθό πλατινέ χρώμα μαλλιών με το οποίο την είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Δες εδώ τις φωτογραφίες

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ