Follow us

#couplegoals | Ο Γιάννης Βαρδής σε μία σπάνια ερωτική εξομολόγηση στη σύζυγό του, Νατάσα Σκαφίδα

Ο Γιάννης Βαρδής δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τη σύζυγό του.

MissBloom TEAM
natasaskafida Instagram @natasaskafida

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2017, στη Λήμνο ενώ μετά το γάμο βάπτισαν την κόρη τους, Κατερίνα. Μαζί έχουν αποκτήσει ακόμα ένα παιδί, τον Αντώνη.

Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, ο Γιάννης Βαρδής έκανε μία σπάνια και πολύ τρυφερή εξομολόγηση στη σύζυγό του, Νατάσα Σκαφίδα. Πιο συγκεκριμένα, ο ερμηνευτής δημοσίευσε μία φωτογραφία που δείχνει τον ίδιο και τη σύζυγό του να είναι αγκαλιά και να ανταλάσσουν ένα φιλί, φορώντας τα μαγιό τους. Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε "Δηλώνω ακόμα τρελά ερωτευμένος με εσένα μετά από τόσα χρόνια" με τη Νατάσα Σκαφίδα να του απαντά "για πάντα".

Όπως ήταν αναμενόμενο, η εν λόγω ανάρτηση συγκέντρωσε πολλά likes και ακόμα περισσότερα σχόλια με τους φίλους του ζευγαριού να τους εύχονται να είναι έτσι, δηλαδή πάντα ερωτευμένοι.

Σε μία πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησαν οι δυο τους στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day", o Γιάννης Βαρδής αποκάλυψε πως έχουν περάσει κρίση στον γάμο τους, ωστόσο κατάφεραν να την ξεπεράσουν και να είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ.

"Όταν γεννήθηκε ο γιος μας, είχε θέματα με το στομάχι του και για επτά μήνες αντιμετωπίσαμε αρκετές δυσκολίες. Ήταν μια έντονη περίοδος και για εμάς ως ζευγάρι. Δεν κοιμόμασταν, τους πρώτους μήνες τσακωνόμασταν συνέχεια με τη Νατάσα. Ανταλλάσσαμε λόγια που δε φιλτράραμε και πληγώναμε ο ένας τον άλλο".

Δες εδώ τη φωτογραφία

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ