Follow us

Τίνα Μεσσαροπούλου | Πώς έδωσε λάμψη στο τζιν παντελόνι της

MissBloom TEAM
ΤΙΝΑ NDP

Μία εντυπωσιακή αλλαγή στη σιλουέτα της έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια η Τίνα Μεσσαροπούλου. Η δημοσιογράφος και μέλος της τηλεοπτικής παρέας του "Happy Day" άλλαξε εντελώς τη διατροφή της και έβαλε τη γυμναστική στην καθημερινότητα της.

Στη χθεσινή ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha, επέλεξε να φορέσει ένα τζιν παντελόνι και να δώσει στο look της πινελιές λάμψης. Επέλεξε ένα τζιν με cut out λεπτομέρειες επενδυμένο με στράς και ένα λευκό τοπ επίσης με στρας. Το συνόλό της ολοκλήρωσε με λευκές πλατφόρμες.

Ο σύζυγος της Τίνας Μεσσαροπούλου, Γιώργος Μυλωνάκης, μετά τον πρόσφατο ανασχηματισμό της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη ανέλαβε τη θέση ενός εκ των τριών νέων υφυπουργών παρά τω πρωθυπουργώ. Είναι παντρεμένοι εδώ και δύο δεκαετίες και έχουν αποκτήσει δύο γιους.

"Στην Απογευματινή γνώρισα τον σύζυγό μου, Γιώργο Μυλωνάκη. Εμείς οι δύο έχουμε πορευτεί μαζί και οι δύο άμισθοι σε μια εφημερίδα. Ο άντρας μου ήταν δημόσιος υπάλληλος. Έχουμε περάσει διάφορες φάσεις στη ζωή μας. Το μόνο πράγμα που δεν μπορεί να πει κανείς είναι ότι ο ένας "έγινε” από τον άλλον", είχε αποκαλύψει η Τίνα Μεσσαροπούλου σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Τίνα Μεσσαροπούλου | Πώς έδωσε λάμψη στο τζιν παντελόνι της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ