Follow us

Η Μαρία Μπεκατώρου ποζάρει με φλοράλ μαγιό | Οι καλοσχηματισμένοι κοιλιακοί της

Η Σμαράγδα Καρύδη αναφώνησε "ω Παναγία μου".

MissBloom TEAM
Μαρία Μπεκατώρου NDP

Τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις έχει ξεκινήσει η Μαρία Μπεκατώρου και πρόσφατα η παρουσιάστρια του Mega βρέθηκε στην Τήνο.

Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία της με μπικίνι. Η ίδια είχε επιλέξει ένα με λουλούδια και ασπρόμαυρη βάση. Φυσικά τα likes και τα σχόλια ήταν αρκετά, με αρκετούς διάσημους να της σχολίασαν. Μάλιστα, η Σμαράγδα Καρύδη της έγραψε: "Ω Παναγία μου”.

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει αναφερθεί πολλές φορές στη προσπάθεια της να χάσει κάποια κιλά. "Αυτό είχε να κάνει και με τη δουλειά. Σίγουρα ήθελα να χάσω βάρος και για εμένα, αλλά κάποια στιγμή είχα πάει να διαλέξω παντελόνια για το Still Standing και δεν έβρισκα. Είχα μπροστά μου έναν λόχο από μαύρα παντελόνια και δεν μου έκανε κανένα! Τότε πήρα την απόφαση, αλλά δεν την ανακοίνωσα σε κανέναν. Ούτε στον Αντώνη έλεγα πολλά γιατί με νταντεύει. Άρχισα λοιπόν να τρώω λιγότερο και με διατροφή που έκανα μόνη μου πέτυχα το αποτέλεσμα που βλέπεις. Αποφεύγω τα γαλακτοκομικά και τη ζάχαρη. Μία στο τόσο μπορεί να φάω ένα γλυκάκι" είχε πει η Μαρία Μπεκατώρου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ